reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Tak sobie dzis rozmawialismy i stwierdzilismy ze chyba wezmiemy moja mame,moze tez moja bratanice i pojedziemy do Chorwacji :-D

reklama
Jak minał Wam weekend? Dla mnie oczywiście za szybko. Dziś rozpoczęliśmy sezon działkowy ;-) ale bez grilla. Dzieciaki bardzo zadowolone.
We czwartek przedstawienie w przedszkolu z okazji Dnia Mamy i Taty - już nie mogę się doczekać. A wierszyk, który mówi Miki zna też Olga - a jak się wczuwa jak mówi:-D

Pati świetny pomysł;) my jeszcze się nie zdecydowaliśmy gdzie pojedziemy w sierpniu na wakacje może jednak Egipt? Mają teraz świetne oferty

My wczoraj grillowanie opalanie, zimny Lech;p i nawet basen wyciągnęliśmy. Po południu byłam już tak wypoczęta ze wzięłam się za koszenie trawy;)

a mnie dopadło choróbsko :(
kaszlę strasznie, boli mnie wysztko ....Ula też chora ale z nią jakby lepiej, zaczyna też kasłać szanowny małżonek i Daniel.. rewelacja.. a do roboty iśc dzisiaj musze :-( jutro idę do lekarza i czuję że L4 mnie nie ominie

ja opisalam moj weekend na "sportowym " - watku:D

Fusik - zdrowka!!!:))))))))))

w przyszla niedziele orgaznizujemy przyjecie urodzinowe Klaudii - dla samych dzieci - juz naliczylam 10cioro:O... ;)

melduję że ja już na L4 :-) standardowo zapalenie krtani :-(
Rusia - a my ? wyzdrowieję do tego czasu :-)

reklama
Fusik zdrowiej!!!!

Syla gdzie bylas w Chorwacji? mozecie cos polecic? bo A by chial tam gdzie bylismy juz-fajnie bylo ale jak juz mam tam znowu jechac to chce gdzies inedziej...czegos wiekszego :) do zwiedzania troche...przynajmniej miasteczko niech jest wieksze :)

Do góry