reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Stasiu Sto lat :))) to mamy dzis dwoch solenizantow :))) a dla naszych kochanych ludkow z okazji DNIA DZIECKA wszystkiego co sobie wymarza :))))))))

my wczoraj wreszcie zarezerwowalismy hotel-jednak nie bedzie Chorwacji a Bulgaria...Hotel 5 gwiazdek- all inclusive :) zabieramy mame moja...mloda juz sie ciszy...hotel mega wypasiony we wszystko co dusza zapragnie ;) Stwierdzilismy ze mamy tylko 7-8 dni...do chorwacji dwa dni jazdy autem...wszedzie apartamenty,plaze czesto dosc dla dzieci niebezpieczne w tych miejscach gdzie ym bysmy jechali bo skaliste itp. a ja chcialam miec podane do stolu,picia jedzania ile wlezie ;) no ale ogolnie ten czas nas tak zniechecil...no i czas podrozy...bo lecimy samolotem-moja mam pierwszy raz...wogole sie ciesze dla niej bo oprocz holandii ,niemiec to moja mama nigdzie nie byla... a tu hotel :) Duni Royal Resort - Gallery

acha ja ciasto sama robilam-czekoladowe ;) pozniej wkleje fotki z calego dnia...bylismy juz w przedszkolu-bylo odspiewane sto lat,prezent i nasz "tort"... dla mlodej mialam tez przygotowane z rana prezenty :) cala szczesliwa i zadowolona...pozniej o 15:00 smigamy na ta sale zabaw...

Pati fajny hotel i fakt, ze wszystko na miejscu i z niezlym rozmachem. Podoba mi sie fakt, ze i plaza jest fajna i beseny duze tak wiec tloku byc nie powinno.

My tez tort bedziemy robic sami. U nas beda 3 ogolnie ale zadne specjalnie wymyslne bo Julek od pierwszych urodzin ma tradycyjne ciasto z jablkami wedlug przepisu babci...i tak pewnie zostanie. A na domowa impreze z kolegami upieke tone nalesnikow i wbije w ten stos swieczki...praktycznie i smacznie.....choc pewnie malo fantazyjnie. Julek jednak nie narzeka:-)

Cicha tloku nie powinno byc bo basenow kilka i do hotelu nalezy prywatna plaza :) ogolnie prawie 100% pozytywow :) tylko oby pogoda dopisala...ale ciesze sie juz na wodny aerobik :-D
a ciasto z przepisu babci-mniam :) zjadlabym :)))

To ja jeszcze raz dziękuję za życzenia. :-)

Tort był, zdjęcia będą :-)

Cały wczorajszy dzien nam się udał. Rano chłopcy dostali urodzinowe śpiwory - trafione :-). Przedpołudnie spędziłam przemiło z Marysią na działeczce u mojej przyjaciółki. Jak tylko Wojtek wrócił z przedszkola, to pojechaliśmy na lody z okazji Dnia Dziecka, w drodze powrotnej zahaczylismy o sklep z zabawkami i chłopcy dostali po samochodziku.
Po powrocie drobne przygotowania i na 18.00 przyszli do Stasia goście. Małe grono, ale bardzo miłe. Tort zdmuchnięty (a własciwie swieczki). A do tego Marysia połowe rodzinnej imprezy przespała, co - nie ukrywam - bardzo ułatwiło nam organizację. Bardzo dzielnie zniosła dzień pełen wrażeń.
Marysia miała wieczorem nietypową kapiel, bo w końcu udalo nam się namówić naszych przyjaciół, którym za miesiąc urodzi się synek, żeby skorzystali z okazji i przećwiczyli na Marysi kąpiel. Obie strony spisały się na medal :-)

Pati, hotel full wypas :-)

Mamoot rewelacja :-)

u nas może nie było aż tylu wrażeń ale dzień też bardzo udany :-)
rano dzieciaki dostały prezenty z okazji DD i Daniel nie chciał odejść od klocków :-) no ale po namowach poszliśmy na spacer i dziwnym trafem :-) wyprowadził mnie do MC Donalds ..... no i uległam i poszliśmy na lody :-) a potem wieczorkiem wpadli znajomi i była tradycyjna wymiana się prezentami :-)
Daniel dostał Monopoly z bankomatem - rewelacja, graliśmy wczoraj z nim do 21:30 i dzisiaj ledwo jak otworzył oczy znowu chciał grać - gra nam strasznie pasuje :-)
no ale jest zasada że gramy jedynie wtedy gdy Ula śpi ( bo gniecie pieniądze) - więc dzisiaj na każdej drzemce graliśmy w sumie to ok 4 h :-)
a Ula dostała grającego misia i wszędzie z nim chodzi :-)
a teraz jest u mnie mama i ja się próbuję zrelaksowac :-) co generalnie średnio mi wychodzi :-)

reklama
Mamoot super urodzinki. Ola ma imprezkę urodzinową 19 czerwca, taki typowy kinder bal. A na dzień dzisiejszy dostała mnóstwo fajnych rzeczy:pralkę, lodówkę, chomiki w kołowrotku, szczotkę elektryczną, chomika zhu zhu pets i obraz z kotkiem i pieskiem. Tylko, ona ma trochę przechlapane bo są to łączone prezenty urodzinowe i z dnia dziecka. generalnie jest zadowolona zwłaszcza z pralki. no i była dzisiaj pizza, na jej życzenie.

Do góry