reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka, bedzie dobrze :tak:

Ja na weekned skoczyłam z chłopcami na Mazury. Mysz z Marcinem została w domu, bo i tak miała zakaz wychodzenia z domu. Postanowiliśmy, że chłopców trzeba troche wyhasać i przewietrzyć.

reklama
Mamoot fajnie! U nas sobota była cudna! Z dzieciakami byłam na wycieczce po firmie. Zadowolone, bo byliśmy w laboratorium i robili doświadczenia - jak na bajce z krecikiem:tak::-D Za to niedziela paskudna! Dziś mieliśmy iść na basen ale mój m zaniemógł a ja z dwójką nie dam rady. Więc żeby było sprawiedliwie, to nikt nie poszedł. A jutro angielski - bo znów zaczęłam kolejny kurs w pracy. Jeszcze trochę a tłumaczem zostanę;-):-D Poza tym u nas ok

i u nas ostatnio pogoda dopisuje..
w sobote bylismy z dziecmi w kinie na Paranorman..z lekka uwazam, ze moje dzieci za male na ten film:sorry:..ale jakos dalismy rade, Duska stwierdzila, ze lekko sie bala, a Gracek po 30 min olal seans i siedzial na z boku zajmujac sie soba..

Dzis dostalam sniadanie do lozka :) byla salatka z raszponki,pomidorkow koktajlowych i szczypiorku z balsamico...do tego woda mineralna a na deser gruszka w kostke pokrojona :) Noemi z kuzynka tak mnie uraczyly :)

super Pati:tak: kofane dziewczynki.
a corka brata u Was mieszka?

ja dzis rowerowo wszedzie...ladna pogoda, wiec korzystam. Dusia na hulajnodze, a Gracek w krzeselki

Moj brat juz mieszka na swoim...ma super mieszkanie na fajnym osiedlu...bratowa zadowolona i juz po 3 tyg. mowila ze wracac nie chce do polski :-D Pozdnala kolezanke fajna...Duzo tez jej pomaga... Julka chodzi juz do szkoly... Ciesze sie ze kogos tu ze swoich mam :-) i Noemi ma tez kuzynke i kuzyna :)

reklama
Do góry