reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Wow, to Dusia pewnie szczęśliwa :-) Marta nie może się doczekać, a zęby ani drgną.
Pati, nieźle :-D
Odebrałam dziś swoją szynę, i powiem Wam, że mnie to lekko przeraża... jak ja wytrzymam tyle czasu z tym czymś w paszczy...

reklama
Kasia u Miśka też zęby się trzymają choć nieładne...
A ja po dentyście - niefajnie, bo niewinne przebarwienie okazało się dużą próchnicą:-(

Sylwia, może jednak nie będzie tak źle- oby! Kiedy będziesz robić badania?
Kasiu, u mnie też takie niespodzianki były- niby nic, a jednak wielka dziura.
Mamoot, jak Cię dentystka męczy, to wybierz się do porządnego ortodonty, niech Ci zrobi wyciski i oceni. U mnie problemy ze stawami są właśnie z powodu nie wyleczonego zgryzu, przy czym jak byście mnie zobaczyły, to w życiu byście nie powiedziały, że mam poważną wadę, górne zęby idealnie proste, dolne z przodu trochę zachodzą na siebie- poprzesuwały mi się jak wyrosły ósemki, nawet chciałam kiedyś je wyprostować, ale usłyszałam, że to tylko kosmetyka, bo zgryz jest w porządku. Okazało się zupełnie inaczej, i teraz mam mega problemy ze stawami. Aparat stały w dalszej przeszłości pewnie mnie czeka, na razie muszę wyleczyć stawy. Wygląda to mniej więcej tak, jakby wałek plasteliny wciśnięty w górne zęby, od dołu wyżłobiony dołek w miejscu, gdzie powinny być dolne zęby. No i muszę pilnować, żeby były, wyglądam tragicznie, bo widać, że coś mam w buzi. Szyna jest zrobiona z jakiegoś sztywnego, przezroczystego czegoś, jakby plastik.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry