reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agusia fanie jest czasem sobie z rodzeństwem pogadać do serca .
Moja też pyta kiedy tata wraca i jej się cały czas tłumaczy, rozmawia, takich sytuacji się nie uniknie a potem jak już jest to się na niego wiesza. Pyta dlaczego tata sobie nie może znaleźć bliżej pracy itp.

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa!!
Pogodziliśmy się już i mam nadzieję,że będzie Ok.

Agusia,Kasiu ja też kiedyś musiałam tłumaczyć małej,że tata musi wyjeżdzać,ateraz to ona już nie pyta tylko codziennie z nim rozmawia i wie kiedy wraca.Kurcze ale mi ciężko przez te pierwsze dni bez niego..

Azile chyle czoła,że dajesz radę:tak:

Asiowo ale miałaś dzień pełen wrażen:-) fajnie,że wszystko załatwiliście

Lorcia odpocznij, mama nadzieje,że Mikoś da Ci się wyspać:tak:

Mata oby Dobrusia już tylko miała dobre dni, oby ząbki dały jej w końcu odpocząć troszke:tak:

Czyzbym dzis byla pierwsza?
U nas troche gorsze dni z Maja-pewnie przez te zabki,ktore tylko przeswituja,ale nie wychodza....Maja zrobila sie przez to bardzo krzykliwa i piskliwa.Wczorajszy spacer to byl koszmar.
No,albo ksztaltuje jej sie charakterek-a ja naiwnie myslalam,ze moje dziecko to bedzie grzeczne i posluszne...;-)

Milego dnia wolnego,kobietki!

Oj mamusie się weekendują, bo taka cisza ;-)

U nas nawet miło minął ten dłuższy wypoczynek... mąż nawet zabrał się z nudów za sprzątanie piwnicy i oznajmił mi, że w końcu zrobił porządek z zeszłoroczną choinką :baffled::eek::rofl2:

mała znów marudząca przez ząbki, ma problemy z zasypianiem, a dzisiaj spała tylko 3 razy, ale za to 1 drzemka trwała godzinę, druga 1,5 a trzecia prawie 2 :szok: oczywiście mama musi czasem z cycem poleżeć obok, ale wolę karmić na śpiocha niż wojować z nią jak się wybudzi :sorry:

Oj cisza!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
U mnie goście wyjechali. Dziś udało mi sie troszeczke posprzątać i nawet umyłam dwa okna. Sukces.
A reszta to koszmar. Córka mi sie rozchorowała na całego. Wczoraj wieczorem kaszel ją dopadł, rano wymioty. Cały dzień tylko lerzy, śpi i wode popija. Teraz miała stan podgorączkowy i śpi. Domiś kapryśny na całego , już dawno aż tak źle nie było. Mam tylko nadzieję ze nie załapał jakiegoś świństwa od siostry. Nie może spać, co chwilka sie budzi i płacze.
A wczoraj była u mnie moja kolerzanka z synkiem i okazało sie ze będzie miała kolejną dzidzie. Miała już spory brzuszek i miło było poparteć. W moim domu było wtedy 6 dzieci i 7 w brzuszku;-). Ale głośno to było. Ale sie skończyło i czas na wyciszenie. Oby tylko dzieciaki były zdrowe.

Witajcie Cioteczki:-) Cisza dzisiaj taka jak dawno nie było. U mnie dzieciaczki śpią w końcu. A ja jestem wykończona. Kacper znow mi dał popalić:szok: Ostatnie kilka dni to nic w porównaniu do dzisiaj. Doprowadzil mnie do łez. Nawet nie mogłam na chwilę spościć oka z Kuby bo tylko patrzył żeby mu dokuczyć . Boże nie radzę sobie z wlasnymi dziećmi:-(Próbowałam wymyslać mu zabawy żeby się nie nudził, a on miał wszystko gdzieś. Mam jakiś kryzys:szok: teraz. Nie przynudzam jak poprawi mie sie nastruj to zajrzę do Was. buziaki

rzeczywiście cicho:szok: no ale za pewne od jutra zaczniemy nadrabiać:tak: ja mam jeszcze jutro wolne więc bardzo się cieszę może uda mi się posprzątać:tak:
a tak przy okazji mamy drugiego ząbka!!!!!!!!!!!:-) Mikoś troszku cierpi z tego powodu ale na szczęście mam dobry żel na ząbki i jakoś maluszek daje rade choć apetyt ma słaby:sorry:
teście już wyjechali i nie powiem bym była ich wizytą zmęczona w sumie nawet było miło:tak: pojechaliśmy nad morze dzisiaj i troszku się dotleniliśmy:tak: było tak ciepło:szok: aż zgrzałam się w kurtce:eek: a to przecież listopad:eek:

Azile zdrówka dla dzieciaczków!!!
Mata grunt że M zdążył przed kolejna gwiazdką:-D
Julcia super że się pogodziliście:tak:

Hej dziewczyny!
Ja spotkałąm się zkoleżanką z sasli poporodowej. Mieszkamy od siebie 15 min drogi samochodem :-D było super. Jak będe miała więcej czasu to wstawię fotki na zamkniętym. Poza tym z m jakoś się dogadujemy i mam nadzieję, że innym mamusiom tez się uda. Głowy do góry :tak:

Mata mam nadzieję, że Dobrusia da Ci odpocząć ale i tak masz dobrze, bo śpi Ci w dzień.
Musze zmykać bo mały płacze

Witajcie mamuśki.
Moja mała pobiła wczoraj rekord w spaniu w nocy bo spała 7 godzin za to ja się budziłam bo zaglądałam czy jej nic nie jest :confused2:
Jakby nie było to pewnie jednorazowy taki wybryk a z drugiej strony to fajnie by było jakby tak długo w nocy spała.
Wczoraj była u mnie siostra z malutką a dzisiaj byłyśmy razem na spacerku. Dwie siostry z wózkami. U nas na mieście było trochę wojskowego sprzętu i czołgi , można a było wejść i po dotykać. Na koniec zaliczyłyśmy Mc Donald
Agusia - może starszy jest zazdrosny o małego i zwraca na siebie uwagę
Mata a jak twój pokoik dla małej ?

reklama
Witajcie mamuśki.

Agusia - może starszy jest zazdrosny o małego i zwraca na siebie uwagę

Kasiu pewnie tak jest. Ale jak staram się czymś go zająć to on nie wyraża chęci do zabawy. |No i nie mogę cały czas poświęcać uwagi tylko jemu. Już sama nie wiem. Może jak jutro pójdzi do przedszkola to się wyszumi, obym tylko nie nasłuchała się jakiś skarg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry