Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem bo dwa lata temu sama miałam z tym problem, ale jakoś się udało w trzecim z rzędu Kościele. Teraz pewnie będę miała jeszcze gorzej bo mam cywilny a to dla Kościoła jest jeszcze gorsze niż nie mieć żadnego. ale dostałam namiar na super Księdza który nie robi problemów i chyba od razu tam się wybierzemy. 

Na skurcze lydek kochane to magnez. Mnie tez zaczely lapac ale odkad bire magnez jest ok. Kregoslup tez mnie boli jak za duzo pochodze albo sie poschylam , u mnie jeszcze docvhodzi bol krocza noramlnie jakby sie rozchodzilo ale to jak za duzo siedze. Jak leze wszystko mija. Brzuszek tez po fenotyerolu juz raczej jest miekki od czasu do czasu tylko zrobi sie jak kamien..

. A ona dawaj, że Ksiądz to sobie taką wybrał drogą a ona brała slub żeby stworzyć rodzine. I weź tu człowieku licz na kogokolwiek w trudnej chwili życia