• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Muszę Wam opowiedzieć co mi się wczoraj przytrafiło i wzruszyło mnie prawie do łez. Pilnowałam córeczkę kuzynki (niecałe 2 lata). Podczas zabawy dotknęła brzucha i się spytala "cio to?" Powiedziałam, że brzuszek, w którym jest mała dzidzia. Mała potem zajęła się zabawą. Po jakichś 15 minutach przyniosła pluszowego kotka. Myślałam, że mam o głaskać itd., więc zaczęłam to robić, a ona wyrwała mi tego pluszaka, położyła na brzuchy i powiedziała "mała dzidzia". Byłam zaskoczona, że takie małe dziecko, aż tyle rozumie!

reklama
Ja moją nauczyłam okazywać uczucia , lubi się przytulać i mówić że mnie kocha a teraz jeszcze dotyka mój brzuchol i mówi " Ciebie też kocham" ...to takie słodkie

Ja tez planowalam ze zrobie Kubie urodzinki w "promiennym zamku" ale zrezygnowalam wezme go w tygodniu. Moj smyk tez wodnik (14luty) wiec urodzinki tuz tuz.

magdziara zobaczylam w necie zwiastun tego filmu na ktory idziesz z Olkiem zapowiada sie na fajna bajke. Jak tylko u nas w kinie bedzie to wezme Kube.

Hej Kobietki;
Ta w ogóle to ja miałam spódnicę i gorset :-D Tak mnie ścisnęli tym gorsetem, że nabrałam powietrza i mi na przodzie trzasnął :-D:-D na szczęście, w kwiaciarni poratowali mnie i zrobili kwiatek - jak to się mówi - chyba w butonierce ?
Bratową obcięłam i świadka także... Wiecie jak to jest... nie każdy lubi jak się go pokazuje... Z moim bratem to ja sobię poradzę :-) ;-)
A! jeszcze chciałam napisać, że ja za ten komplet wraz z bolerkiem - w salonie ślubnym zapłaciłam 480 zł - a moja bratowa za sukienkę ( prawdę pisząc mało ciekawą) 3 tys. :szok:
Magdziarko;
najlepsze życzenia dla Oleczka :-)
Ja spadam ponieważ na 16.00 wizyta. 3majcie kciuki, pa

A ja tak czasem myślę, że przydałoby się trochę zwlnienia, żeby poporządkowac mieszkanie.:-p Takie generalne porządki w rzeczach przed przyjściem na świat maluszka.

reklama
Mata, ale słodko :-):-)

Ja jeszcze nie mam dużego doświadczenia z wyprawianiem urodzin, bo Wojtek miał dopiero pierwsze. W czerwcu drugie, ale raczej będzie po prostu w domu, rodzinnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry