reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jola przykro mi z powodu śmierci babci. wiem co czujesz ja przeżywałam to miesiąc temu.:-( Bądź dzielna i postaraj się nie denerwować. Zdrowie maleństwa najważniejsze:tak:Jesteśmy z Tobą

reklama
Jolu bardzo mi przykro z powodu straty babci.Trzymaj sie cieplutko i postaraj sie myslec pozytywnie dla swojej dzidzi.

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt; najwazniejsze ze dzieciaczki zdrowe:tak:

Mata trzymam kciuki by nastepnym razem sie udalo:-D

Mój był ze mną , mimo to miał jeszcze dodatkowego stresa bo mu kazali parę razy wychodzić i nakładali mi maskę tlenową i to było dla niego najbardziej stresujące.
Nie dziwię się niektórym facetom jak nie chcą być przy porodzie bo to nie jest i dla nich prosta sprawa.
Szwagier z kolei pomagał bardzo aktywnie , nawet lampę przytrzymywał lekarzowi.

Dzieki Dziewczyny - za godzinke mam wizyte
Mysle wlasnie ze ma ok 1 kg - ale nie zdziwie sie jak bedzie miala juz ponad. Dzis zaczelam 26 tydzien. Wpadne po badaniu
Mam super sasiadki - jedna zabrala Agatke na rekolekcje i przyprowadzi ja z innymi dziecmi - akurat wszystko sie zbieglo w jednej godzinie
Druga zabiera Jagodke na plac zabaw a ja ide do ginka - bo bym musiala isc z Jago:-(
Postanowilam sobie ze to ostatnie 3 tygodnie takiego hard core w moim zyciu - do konca marca powinnam skonczyc jazdy i osiasc na laurach w oczekiwaniu na egzamin - zaczac wic gniazdko: wyciagne to co mam, dokupie czego nei mam i zaczne zyc ta ciaza - bo narazie ona jest dla mnie takim dodatkiem - niestety :zawstydzona/y: - w calym tym bajzlu mysle o sobie bardzo malo i robie rozne rzeczy ktorych powinnam unikac (wysilek) Moj brzuszek wyrozumialy, mam nadzieje ze gin dzis potwierdzi to ze szyjka i wszystkie inne "oprzyrzadowanie" sa w dobrej formie:tak:

reklama
Do góry