reklama
aniaw też wczoraj czytałam o tej dziewczynie:-( przykra sprawa znów niewinne osoby giną z rąk pijanych idiotów

ja wczoraj również byłam cały dzionek nad wodą
i mimo że siedziałam w cieniu pod choinką to i tak się opaliłam
nasmarowałam się tona kremu z dużym filtrem a mimo wszystko mnie złapało
plam na szczęście jeszcze nie dostałam.....

ja wczoraj również byłam cały dzionek nad wodą
i mimo że siedziałam w cieniu pod choinką to i tak się opaliłam
nasmarowałam się tona kremu z dużym filtrem a mimo wszystko mnie złapało
plam na szczęście jeszcze nie dostałam.....Hej laski!
Ja wczoraj tez korzystalam ze słonaczka jak tylko sie dalo (komary życi nie dają):-)
Przeczytalam dzis o tej dziewczynie i wiecie co łzy w oczach mi stanęly! Ja bardzo czesto jeżdrze autem i człowiek nawet sobie sprawy ne zdaje co go moze spotkac. :-(
Ja wczoraj tez korzystalam ze słonaczka jak tylko sie dalo (komary życi nie dają):-)
Przeczytalam dzis o tej dziewczynie i wiecie co łzy w oczach mi stanęly! Ja bardzo czesto jeżdrze autem i człowiek nawet sobie sprawy ne zdaje co go moze spotkac. :-(
A ja się zwleklam z łozka i pojechalam do miasta, bo mialam kilka spraw w urzedach i du...a nic nie zalatwilam bo jeszcze moich papierow nie ma ani dowodu choć date odbioru mialam na dzis (musialam wymienic) a bez dowodu nic nie zalatwie! I jeszcze babka bezczelnie ze "prosze przychodzic i sie dowiadywać " a ja się patrze na nią i mowie "dobrze tylko jak kiedys zaczne tu rodzic to bedzie pani musiala odebrac moj porod bo bez dowodu do szpitala nie biorą!" To laskawie zapisala nr tel i dadzą mi znac! Do tego ani prawa jazdy nie odbiore teraz ani danych w NFZ nie zmienie i wogole! 
Do tego jeszcze dziewczyny z pracy maja jakies problemy z szefem i kierwnikiem i molestuja mnie zebym cos zrobila , zadzwonila i pogadala z nimi bo one same nie poradza sobie. I w srodku nocy budza mnie tel z zalami!

Do tego jeszcze dziewczyny z pracy maja jakies problemy z szefem i kierwnikiem i molestuja mnie zebym cos zrobila , zadzwonila i pogadala z nimi bo one same nie poradza sobie. I w srodku nocy budza mnie tel z zalami!

U mojej bratowej jest 11 lat różnicy , oba chłopaki i sytuacje bywały komiczne. Mały zrobił kupke w pieluchę a starszy - telefon do mamy , do taty ( rodzice w pracy i nie mogli przyjechać ) i został sam na polu bitwy. Co zrobił ? Założył wielkie żółte rękawice, klamerkę na nos ale jakoś sobie poradził .
rozbawilo mnie to niesamowicie
jakbym widziala mojego brata w takiej syt tez by tak chyba zrobil :-) albo poszedl do sąsiadki:-)
A
Asiowo
Gość
Mnie dzis M z lózka wyrzucił, bo trzeba było w koncu do urzadu meldunek pojechac załatwiac..., a ze On bez prawka jeszcze musze jezdzic:/ ale na szczęście pozwolił mi w aucie siedziec i odpoczywać, bo ja teraz w tych urzedach bym traciła cierpliwość i tylko cisnienie by mi rosło...
Na szczecie meldunek załatwiony
reklama
J
Jola244
Gość
hej dziewczyny u mnie dziś słonko już zaczyna dopiekać .
Wczoraj byłam u chrześnicy na komunii było nie samowicie goraco i nogi mi tak spuchły że nie mogłam wcale chodzić :-( i dziś patrze że wcale nie jest lepiej .
Ale pocieszam się że to już nie długo
Wczoraj byłam u chrześnicy na komunii było nie samowicie goraco i nogi mi tak spuchły że nie mogłam wcale chodzić :-( i dziś patrze że wcale nie jest lepiej .
Ale pocieszam się że to już nie długo

Podziel się: