reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Zuskus mam nadzieje że Maciuś uchroni sie od choróbska!!!
Joanna dużo szczęscia i miłości z okazji rocznicy!!!! :-)mam nadzije ze wysypka szybko zniknie
Aniknulko mam nadzije ze szybko zły humor zniknie i z m bedzie tak jak dawniej ;-)
My byliśmy u tego profesora (pracuje on w instytucie dziecka w prokocimiu- czyli zna sie na rzeczy) i powiedział że Bartek jest zdrowy jak ryba, mam go karmic piersią i jak juz opróżni to jak bedzie chciał to zrobic mu z 50 ml mieszanki (i tak właśnie zrobiłam i wypił cyca i mieszankę :-) ) także bardzo sie ciesze!!! I w końcu przybrał na wadze
Lekarz kazał odstawic wapno i witaminę D3
Kamień spadł mi z serca
Oby tylko Bartek spał ładnie w nocy
Joanna dużo szczęscia i miłości z okazji rocznicy!!!! :-)mam nadzije ze wysypka szybko zniknie

Aniknulko mam nadzije ze szybko zły humor zniknie i z m bedzie tak jak dawniej ;-)
My byliśmy u tego profesora (pracuje on w instytucie dziecka w prokocimiu- czyli zna sie na rzeczy) i powiedział że Bartek jest zdrowy jak ryba, mam go karmic piersią i jak juz opróżni to jak bedzie chciał to zrobic mu z 50 ml mieszanki (i tak właśnie zrobiłam i wypił cyca i mieszankę :-) ) także bardzo sie ciesze!!! I w końcu przybrał na wadze

Lekarz kazał odstawic wapno i witaminę D3
Kamień spadł mi z serca

Oby tylko Bartek spał ładnie w nocy

Mata, no to masz niezbyt fajnie z tą pracą. Oby łatwo poszło na rozmowie o wychowawczym. Wkurza mnie takie podejście facetów. I zdrówka życzę.
Julciu, zdrówka dla Filipka.
Zuzkus, zdrówka dla Maciusia.
Aniknulka, głowa do góry. Jesienią w smętne dni wszystko wygląda gorzej. Bedzie dobrze!
Joanna, najlepszego z okazji rocznicy!
Lorciu, ja też oddycham z ulgą, jak już położę chłopców.:-) Dziś jeszcze obaj już po ciemku gadali i słychać było jakieś zabawki w robocie. Ale potem cisza.
Julciu, zdrówka dla Filipka.
Zuzkus, zdrówka dla Maciusia.
Aniknulka, głowa do góry. Jesienią w smętne dni wszystko wygląda gorzej. Bedzie dobrze!
Joanna, najlepszego z okazji rocznicy!

Lorciu, ja też oddycham z ulgą, jak już położę chłopców.:-) Dziś jeszcze obaj już po ciemku gadali i słychać było jakieś zabawki w robocie. Ale potem cisza.
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Daruunia ile teraz waży ? Dobrze, widać wizyta się opłaciła :-)
Joanna - naj naj naj z okazji rocznicy :-)
Ja się cieszę bo byłam w końcu na zebraniu- przyszedł szwagier i posiedział z małą - zdążyła usnąć i jak wróciłam to jeszcze z godzinę spała.
Ciekawa jestem czy nasze dzieciaki tez się przestawią na sen zimowy w związku z cofaniem czasu :-):-):-)
Joanna - naj naj naj z okazji rocznicy :-)
Ja się cieszę bo byłam w końcu na zebraniu- przyszedł szwagier i posiedział z małą - zdążyła usnąć i jak wróciłam to jeszcze z godzinę spała.
Ciekawa jestem czy nasze dzieciaki tez się przestawią na sen zimowy w związku z cofaniem czasu :-):-):-)
Dobry wieczór czerwcówki.
Wszystkiego najlepszego "urodzinowym" czerwcowym dzieciaczkom.
Mój Arturek wczoraj też skończył 4 miesiące
Joanna wszystkiego najlepszego z okzaji rocznicy ślubu.
U nas to chyba nie ząbki. Mały dalej nie chce cyca. Jest marudny, płaczliwy. Byliśmy dziś u lekarza. Mamy zrobić morfologię i mocz. Artur ładnie przybrał na wadze. Przez 2tyg 300gram. Na nic w dzień nie mam czasu. Muszę pilnować małego, usypiać co 1,5 godz. Daję mu jeść co 2 godz, a je tylko na śpiąco.
Znienawidził cyca, butli też nie lubi, a kiedyś tak ładnie wypijał herbatkę lub moje mleczko.
Darunia jaką butleką podajesz Bartusiowi mieszankę?
Życzę dużo zdrówka wszystkim.
Brak mi czasu na bb (przez bałagan w domu, rosnącą stertę prania i prasowania i humorki Artura). Nie mam nikogo do pomocy w dzień i brak mi siły i motywacji aby ogarnąć ten bajzel.
Wszystkiego najlepszego "urodzinowym" czerwcowym dzieciaczkom.
Mój Arturek wczoraj też skończył 4 miesiące
Joanna wszystkiego najlepszego z okzaji rocznicy ślubu.
U nas to chyba nie ząbki. Mały dalej nie chce cyca. Jest marudny, płaczliwy. Byliśmy dziś u lekarza. Mamy zrobić morfologię i mocz. Artur ładnie przybrał na wadze. Przez 2tyg 300gram. Na nic w dzień nie mam czasu. Muszę pilnować małego, usypiać co 1,5 godz. Daję mu jeść co 2 godz, a je tylko na śpiąco.
Znienawidził cyca, butli też nie lubi, a kiedyś tak ładnie wypijał herbatkę lub moje mleczko.
Darunia jaką butleką podajesz Bartusiowi mieszankę?
Życzę dużo zdrówka wszystkim.
Brak mi czasu na bb (przez bałagan w domu, rosnącą stertę prania i prasowania i humorki Artura). Nie mam nikogo do pomocy w dzień i brak mi siły i motywacji aby ogarnąć ten bajzel.
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Patyczku każda z nas ma czasami takie dni że wydaje się że się cofamy a nie idziemy do przodu. Szczególnie odczuwalne jest to wtedy gdy nie mamy nikogo do pomocy. Ja też sama bo M tylko w weekendy...najbardziej nie lubię nocy i jak któreś dziecko chore.
Ale głowa do góry dzieci szybko rosną i nie długo z nostalgią będziesz wspominać że było takie malutkie.
Jeśli masz taką możliwość to zostaw maluszka na chwilę komuś i wyjdż choćby na krótki spacer. Pozdrawiam
Ale głowa do góry dzieci szybko rosną i nie długo z nostalgią będziesz wspominać że było takie malutkie.
Jeśli masz taką możliwość to zostaw maluszka na chwilę komuś i wyjdż choćby na krótki spacer. Pozdrawiam
mata-kow
mama do kwadratu :)
Joanna przeoczyłam
wszystkiego naj z okazji rocznicy :-)
Dobrusia po kąpaniu już 2 razy się budziła
ale teraz udao się ją uśpić w łóżeczku ze smokiem
tylko obowiązkowo z nosem w mojej koszuli nocnej, bo inaczej smoka nie ciamka 
a ja siedzę nad pracą, bo dostałam pismo, że chcą mnie skreślić z listy studentów
mam nadzieję, że do soboty coś wypocę...
z pracą masakra się zapowiada i chyba będę musiała się zwolnić, bo nie wyobrażam sobie pracy w takiej atmosferze... a co gorsze mam pokój tuż obok gabinetu szefa i "nadprogramowo" muszę robić kawę jemu i gościom
nie orientujecie się, czy będąc na wychowawczym można złożyć wymówinie z pracy (tzn. czy ja mogę złożyć wymówienie) i jak to wtedy jest z okresem wypowiedzenia 
mała się znów obudziła

Dobrusia po kąpaniu już 2 razy się budziła

a ja siedzę nad pracą, bo dostałam pismo, że chcą mnie skreślić z listy studentów

z pracą masakra się zapowiada i chyba będę musiała się zwolnić, bo nie wyobrażam sobie pracy w takiej atmosferze... a co gorsze mam pokój tuż obok gabinetu szefa i "nadprogramowo" muszę robić kawę jemu i gościom

mała się znów obudziła

Ach. Nie mam komu zostawić Arturka. Zresztą bym się bała. On jest teraz nieobliczlny. Potrafi się tak strasznie rozpłakać, np jak na rączki się go nie weźmie , albo odłoży.
Chodzę razem z Arturem do lasu na spacero-grzyby. Taka cisza i spokój w lesie:-)
Chodzę razem z Arturem do lasu na spacero-grzyby. Taka cisza i spokój w lesie:-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja wykąpałam małą prawie godzinę temu , położyłam ją do mojego lózka a ona sobie grzecznie leży , coś tam ciumka , gada i przekręca się na wszystkie możliwe strony
dobrze, że łożko duże - dziś jest rozkoszna i oby jej się nie powtórzyła nocka - 0 4 rano była już wyspana.
Dostałam dziś reklamówki z hippa i małej dałam 3 łyżeczki marchewki z dynią i główkę ciągnęła do łyżki - jak jej może takie świństwo smakować ( chodzi mi o smak )

dobrze, że łożko duże - dziś jest rozkoszna i oby jej się nie powtórzyła nocka - 0 4 rano była już wyspana.
Dostałam dziś reklamówki z hippa i małej dałam 3 łyżeczki marchewki z dynią i główkę ciągnęła do łyżki - jak jej może takie świństwo smakować ( chodzi mi o smak )
reklama
Podziel się: