reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)a ja muszę się pochwalić - moja siostra właśnie dziś urodziła córeczkę 3940 i 60 cm długa:-):-):-)
Magdziarko ;-D
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu gratulacje dla siostry 
Magdziarko

widziałam wcześniej tylko kilka tych zdjęć a w takiej ilości powalają na kolana 

no to na disco się wyszalejesz
fajnie masz 
Lilianko szybko będziesz już po @, przecież z małym dzieckiem czas leci jak szalony, jutro już piątek, a mi się wydaje, że dopiero środa
Mała jeść mi nie chce, więc znów wygląda na to, że na dniach będziemy mieć ząbka
do tego budzi się co chwilę więc kolejna nieprzespana nocka
dobrze, że na śpiocha łapie mi smoczka, bo musiałabym leżeć z cyckiem przy niej (cwaniara jak tylko ciut się rozbudzi pluje smoczkiem na czym świat stoi
)
Najważniejsze, że katarek już przechodzi. Dobrusi, mi niestety nie :-(

Magdziarko

no to na disco się wyszalejesz

Lilianko szybko będziesz już po @, przecież z małym dzieckiem czas leci jak szalony, jutro już piątek, a mi się wydaje, że dopiero środa

Mała jeść mi nie chce, więc znów wygląda na to, że na dniach będziemy mieć ząbka

Najważniejsze, że katarek już przechodzi. Dobrusi, mi niestety nie :-(
joan-na
Fanka BB :)
Witam mamusie!Dziękuję za życzenia. Wczoraj Krzyś wyjątkowo szybko zasnął sam w łóżeczku po kąpieli. I spał 4 godziny do karmienia...kochany maluszek:-). Także mieliśmy czas, żeby świętować rocznicę. Było milutko 
Za to dziś Krzysia coś od rana męczyło i był bardzo marudny. Ani raz nie udało mi się uśpić go w łóżeczku. Drzemki w ciągu dnia ucinał sobie przy cycu, taki był zmęczony...a ja mu na to pozwalałam, bo było mi go szkoda
. Nie wiem, co robię źle. Jak jest senny, wkładam go do łóżeczka. Widać, że chce spać, chwilkę się tłucze a potem zaczyna płakać. Biorę na ręce, uspokajam, odkładam. Po 2- 3 razach tak się rozpłakuje, że nawet na rękach nie chce sie uspokoić. Ucisza się dopiero, jak wychodzimy z jego pokoiku i wie, że nie będę więcej próbowała go usypiać. A przez ten płacz tak się rozbudza, że już nie chce spać i bawimy się na kocyku. A potem dopiero przy jedzeniu okazuje się, że jest zmęczony i zasypia. Macie pomysł, jak pomóc mu się uspokoić? karuzelka nie pomaga, nucenie kołysanki też nie.
Co do pieluszek, to używamy pampersów 4 i są teraz akurat. Ostatnio M kupił przez pomyłkę 4+...też były ok. Są wyzsze w pasie i trudniej je było założyć...ale byłam pewna, że nic nie ucieknie pleckami
. Ostatnio generalnie, od kiedy używamy papmers 4, dawno nic nie uciekło z pieluszki. Jestem z nich bardzo zadowolona.

Za to dziś Krzysia coś od rana męczyło i był bardzo marudny. Ani raz nie udało mi się uśpić go w łóżeczku. Drzemki w ciągu dnia ucinał sobie przy cycu, taki był zmęczony...a ja mu na to pozwalałam, bo było mi go szkoda

Co do pieluszek, to używamy pampersów 4 i są teraz akurat. Ostatnio M kupił przez pomyłkę 4+...też były ok. Są wyzsze w pasie i trudniej je było założyć...ale byłam pewna, że nic nie ucieknie pleckami

mata-kow
mama do kwadratu :)
Moja zjadła przed 18, potem ucięła sobie drzemkę, potem zabawa, kąpanko i o 20:30 dalej nie chciała jeść, a wcześniej potrafiła zjeść z jednego cyca przed kąpaniem i z drugiego po
a to zęby dają jej czadu, bo ledwo zabieram się za przystawienie, a już płacz, krzyk i prężenie
po wielkiej batalii przyssała się ( karmiłam na stojąco, kołysząc się na boki, jakby ktoś obcy to widział, pomyslałby, że głupia
), no ale inego sposobu nie było a głodna jak diabli, tylko ssanie ból jej sprawia i tylko na śpiocha się udaje, a potzrbę ssania ma niesamowitą, bo jak załapie smoka, to nie wypuszcza przez kilka godzin i co chwilę ciamka 

magdalenkakol
Fan(ka)
Dokladnie tak . U nas ja jestem bardzo konsekwentna i jezli mowie ze nie to nie karty tez stosuje i najlepsza to zakaz ogladania bajek.. Najczesciej jest to 1-2 dni ale zdarzylo sie i tydzien. Ja jestm nieugieta a moj maz sie nie wtrca Tzn jezli ja czegos zakarze to on to popiera Nie ma tak ze ja mowie nie a on tak. IO Nasz Kinga juz wie ze nic nie wskora u drugiego rodzica.No i widzisz brak konsekwencji . Mała urządziła scenę i osiągnęła to czego chciała. Ja wiem, że to tak łatwo pisać...ale mój Olek kiedyś też próbował przeciągnąć strunę ale ja byłam nieugięta.
Witam . U na noc spokojna. Wojtek teraz lezy w lozeczku i sobie gada Wlansei nauczyl sie jaos tak dziwnie.. i prowadzi monologi.
Co do Jedzenia Wojtek zjada na noc 180 nutra 2 z kl;eikiem Rano ok 5-6 wyciaga 170 samego mleczka 1 . pzoniej jest roznie. Ok 8-9 zjada mleczko ale tak juz ok 100 . Pozniej jest gesta kaszka ok 120 na mleczku obbiadek ze słoiczka i ok 17 - 18 jest tak ze 60 mleczka.
Ostatnia edycja:
Dzień Dobry:-)
u mnie nocka tym razem w miarę spokojna
oczywiście były chyba z trzy pobudki ale nawet nie wiem o której
grunt że jestem nawet wyspana
Kasiu gratulacje dla siostry!!!!!!!!
mój Mikoś też ładnie śpi po porannym spacerku
zawsze pkt.7.30 idziemy a raczej biegniemy do przedszkola
a później już spokojnie na zakupy i do domku
Głuszku dziewczyny mają rację
tylko konsekwencją coś wskórasz
Darunia to klapa z tym strojem
mam nadzieję że coś ładnego znajdziesz
Zuzkus zdrówka dla Maciusia
Lilianko @ nie zazdroszczę
a kaszlące dziecko też niestety mam w domu i to od dwóch miesięcy
w poniedziałek wizyta już u alergologa
u mojego Karola na kaszel pomaga tylko syrop z cebuli
Jolu miło że do nas powracasz
i cieszę się że Mikołaj ci zdrowo rośnie:-) kawał chłopa z niego
Mata mam nadzieję że Dobrusia w końcu ci się naprawi tzn. wyjdą jej wszystkie zębolki jakie mają wyjść
Mamoot zdrówka dla Wojtusia
Magdziarko dyskoteka powiadasz choć nie lubię ale i tak zazdroszczę wieczornego wyjścia
bobasy cudne:-)
u mnie nocka tym razem w miarę spokojna

Kasiu gratulacje dla siostry!!!!!!!!
mój Mikoś też ładnie śpi po porannym spacerku

Głuszku dziewczyny mają rację

Darunia to klapa z tym strojem

Zuzkus zdrówka dla Maciusia

Lilianko @ nie zazdroszczę

Jolu miło że do nas powracasz

Mata mam nadzieję że Dobrusia w końcu ci się naprawi tzn. wyjdą jej wszystkie zębolki jakie mają wyjść

Mamoot zdrówka dla Wojtusia

Magdziarko dyskoteka powiadasz choć nie lubię ale i tak zazdroszczę wieczornego wyjścia

reklama
Podziel się: