reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
joan-na kiedy Filip był mały to ciągle miał rop[iejące oczko i tylko Biodacyna pomogła ale jest na recepte
Asiowo zmień lekarza
lorcia gratulki dla Mikosia:tak:
Darunia baw się dobrze:-)

u nas Ok. Filipo nadal budzi się tylko raz o 6.30 ,Eryka dostała piekne prezenty ,dziękujemy Wam za zyczenia:-)
Dzisiaj wychodzimy z M. na imprezkę,mam nadzieję,że potańcze:-pMoja mamuśka zostaje z Filipem i z Eryką:-)
Skończyły nam się tablety na refluks więc mam obserwować małego i jak będą znowu kwaśne wymioty to gastrolog prześle mi recepte znowu na te tablety:baffled:
Martwie się bo nigdzie w Gnieżnie nie ma wody gerbera,a mały od początku ją dostaje do mleka,nie wiem jak znowu ten jego żołądek zaraguje na inną wodę:dry:

Wczoraj byłam na pogrzebie:( i wrociłam po 3 h,a Filip jak mnie zobaczył to aż piszczał z radości i dotykał mojej twarzy,strzelał takie uśmiechy,że aż mi ciepło na serduszku było,stęsknił się chłopak,wszyscy mówią na niego mami-synuś:)

Ostatnia edycja:
Julia najlepsze, trochę spóźnione życzenia urodzinowe dla Eryczki

PoohBirthday-Graphic.gif

Witam z rana i jak zwykle nie wyspana. Przyniosłam wczoraj krzesełko do karmienia i nowość dla Oli , 15 minut wytrzyma .
W nocy o mało mi nie kojfnęła. Obudziłam się , otworzyłam oczy żeby zobaczyć czy ona śpi i spała a po 5 minutach otwieram oczy i tylko dupka i nogi leżały na łóżku a reszta na podłodze.

Dobrze, że nic Oli się nie stało.
Ja Artura też muszę pilnować. Nie mogę go nigdzie zostawić, wygina się tak, że niedługo to wypadnie mi i z leżaczka.

Mamoociku będzie dobrze, może się okaże, że rehabilitacja nie będzie potrzebna

Limba to super że praca ok i będziesz robić to co lubisz. To teraz jeszcze zapisz się na flamenco ;)

Darunia to super . Ja tez się cieszę bo przysłali mi zdjątka i tylko czekam na albumy. Będę wkładać i się bawić. To ponad 400 zdjęć - tak to jest jak się systematycznie nie wywołuje.

Kasiau wywoływałaś zdjęcia przez allegro? Jeżeli tak, to jak jakość tych zdjęć?

Magdalenkakol Kingunia ma śliczne włosy i jakie długie. Ja miałam długość włosów za pas. Dużo jest pracy przy takich włosach.

Aniknulka gratulacje dla Jasia z okazji 5 miesięcy

Agusia gratulacje dla Kubusia z okazji 5 miesięcy

Mój się śmieje bo jak ściągnęłam mleko to powiedział że chude że z Weroniką miałam aż żółte a teraz mam białe jakby rozwodnione. Może to i kwestia temperamentu dzieci. Moja w sumie je często i mało a na razie nie mam jak jej przestawić żeby jadła więcej i rzadziej bo co chwila gdzieś wychodzę i zawsze staram się ją karmić przed wyjściem żeby nie było alarmu.

Ja też mam takie białe mleko, a siostra mojego męża ma córeczkę starszą od Artura o 3 tyg i mleko ma żółte. Ciekawe od czego to zależy.

Witajcie mamusie:-)

w końcu mam chwile dla siebie:-) chłopaki śpią a ja jak zwykle okupuję BB:-D w pracy w miarę spokojnie:tak: tylko @ mnie trochę osłabia a moje biedne cycki bolą:-( Mikoś nie chce w dzień w ogóle cyca:no: a ja mam przez to zatory:-:)baffled: doszło do tego że na śpiąco wieczorem go karmie:sorry: pewnie szybko stracę pokarm:baffled: choć zamierzam karmić go nocą jak najdłużej:tak:

Artur też nie chce w dzień cyca, usypiam co 2 godz i na śpiąco lub w półśnie. Lorciu to czym karmisz Mikosia w dzień? Artur butli nie chce ani ze sztucznym ani z moim mlekiem.

Lorciu gratuluję ząbeczka. Może ja też w końcu się doczekam.

Magdziarko buty super. Strasznie mi się podobają takie botki, tak zgrabnie noga w nich wygląda.

Darunia szczęśliwej podróży.

Dziś jakiś zły dzień miałam. Ktoś wyjął odpływ od pralki z wc, ja nie zauważyłam tego, nastawiałam pranie (opcja długie plus dodatkowe płukanie)i zalało całą łazienkę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mały dziś niegrzeczny. Płakał, chyba sam nie wiedział co chce. Wyrodna ze mnie matka i go olałam. Płacze, płacze przestaje i patrzy się na mnie i tak kilka razy. W końcu już rozwył się na dobre to go wziełam na ręce. Czy to nie za wcześnie na takie cwaniactwo? On mną rządzi.:zawstydzona/y:

Patyczku a może Arturkowi ząbki idą :confused: moja wtedy taka marudna i płacząca, że wytrzymać nie idzie :zawstydzona/y: no a charakterek to może mieć ;-) moja jak nie może usnąć i już lulam ją na rękach, byleby usnęła, to ona niby zasypia, ale pojękuje i kwęka, a kątem oka sparawdza co na to mama :baffled:

Coś na poprawę humoru:-)

Jak myslicie jak nasz prezydent wymówi imie i nazwisko nowego prezydenta USA ? <>

- Baba Omama <>

- Oback Barama <>

- Baran Obawa <>

- Barubar Bambama <>

- Barabar Obameiro <>

- Borubak O'Lama <>

- Brak Banana <>

- Barek Odrana <>

- Burak Osama <>

- Bobek Barana<>

- Szalas Obama <>

- Rumburak Osrama <>

- Obak z Bahama <>

- Barakus mlask mlask Obamus mlask mlask <>

Patyczku a może Arturkowi ząbki idą :confused: moja wtedy taka marudna i płacząca, że wytrzymać nie idzie :zawstydzona/y: no a charakterek to może mieć ;-) moja jak nie może usnąć i już lulam ją na rękach, byleby usnęła, to ona niby zasypia, ale pojękuje i kwęka, a kątem oka sparawdza co na to mama :baffled:

Mam nadzieję, że to ząbki. Wyjdą i będzie spokój na jakiś czas. Dziąsełka u dołu są bardziej wypukłe i bielsze niż były pare dni temu, ale czy to objaw ząbkowania to nie mam zielonego pojęcia.
Cwane te nasze czerwcówkowe szkraby. Wstyd się przyznać do tego, ale dziecko mnie pozbadło:zawstydzona/y: Tylko rączki i rączki, doszło do tego że nie mam jak zrobić sobie jeść, a jak zrobię to jemy razem, na rączkach:-)

reklama
Patyczku to na pocieszenie u mnie oststnio też tak jest. Mały tylko na rękach.
Objawy niby zabkowe ale juz to długo trwa. Nie wiem, moze rozpieściłam swego szkraba i tylko kocha noszenia:zawstydzona/y:

Do góry