reklama
Julia!
Czerwcowa mama'08
joan-na kiedy Filip był mały to ciągle miał rop[iejące oczko i tylko Biodacyna pomogła ale jest na recepte
Asiowo zmień lekarza
lorcia gratulki dla Mikosia
Darunia baw się dobrze:-)
u nas Ok. Filipo nadal budzi się tylko raz o 6.30 ,Eryka dostała piekne prezenty ,dziękujemy Wam za zyczenia:-)
Dzisiaj wychodzimy z M. na imprezkę,mam nadzieję,że potańcze
Moja mamuśka zostaje z Filipem i z Eryką:-)
Skończyły nam się tablety na refluks więc mam obserwować małego i jak będą znowu kwaśne wymioty to gastrolog prześle mi recepte znowu na te tablety
Martwie się bo nigdzie w Gnieżnie nie ma wody gerbera,a mały od początku ją dostaje do mleka,nie wiem jak znowu ten jego żołądek zaraguje na inną wodę
Wczoraj byłam na pogrzebie
i wrociłam po 3 h,a Filip jak mnie zobaczył to aż piszczał z radości i dotykał mojej twarzy,strzelał takie uśmiechy,że aż mi ciepło na serduszku było,stęsknił się chłopak,wszyscy mówią na niego mami-synuś
Asiowo zmień lekarza
lorcia gratulki dla Mikosia

Darunia baw się dobrze:-)
u nas Ok. Filipo nadal budzi się tylko raz o 6.30 ,Eryka dostała piekne prezenty ,dziękujemy Wam za zyczenia:-)
Dzisiaj wychodzimy z M. na imprezkę,mam nadzieję,że potańcze

Skończyły nam się tablety na refluks więc mam obserwować małego i jak będą znowu kwaśne wymioty to gastrolog prześle mi recepte znowu na te tablety

Martwie się bo nigdzie w Gnieżnie nie ma wody gerbera,a mały od początku ją dostaje do mleka,nie wiem jak znowu ten jego żołądek zaraguje na inną wodę

Wczoraj byłam na pogrzebie
Ostatnia edycja:
Witam z rana i jak zwykle nie wyspana. Przyniosłam wczoraj krzesełko do karmienia i nowość dla Oli , 15 minut wytrzyma .
W nocy o mało mi nie kojfnęła. Obudziłam się , otworzyłam oczy żeby zobaczyć czy ona śpi i spała a po 5 minutach otwieram oczy i tylko dupka i nogi leżały na łóżku a reszta na podłodze.
Dobrze, że nic Oli się nie stało.
Ja Artura też muszę pilnować. Nie mogę go nigdzie zostawić, wygina się tak, że niedługo to wypadnie mi i z leżaczka.
Mamoociku będzie dobrze, może się okaże, że rehabilitacja nie będzie potrzebna
Limba to super że praca ok i będziesz robić to co lubisz. To teraz jeszcze zapisz się na flamenco
Darunia to super . Ja tez się cieszę bo przysłali mi zdjątka i tylko czekam na albumy. Będę wkładać i się bawić. To ponad 400 zdjęć - tak to jest jak się systematycznie nie wywołuje.
Kasiau wywoływałaś zdjęcia przez allegro? Jeżeli tak, to jak jakość tych zdjęć?
Magdalenkakol Kingunia ma śliczne włosy i jakie długie. Ja miałam długość włosów za pas. Dużo jest pracy przy takich włosach.
Aniknulka gratulacje dla Jasia z okazji 5 miesięcy
Agusia gratulacje dla Kubusia z okazji 5 miesięcy
Mój się śmieje bo jak ściągnęłam mleko to powiedział że chude że z Weroniką miałam aż żółte a teraz mam białe jakby rozwodnione. Może to i kwestia temperamentu dzieci. Moja w sumie je często i mało a na razie nie mam jak jej przestawić żeby jadła więcej i rzadziej bo co chwila gdzieś wychodzę i zawsze staram się ją karmić przed wyjściem żeby nie było alarmu.
Ja też mam takie białe mleko, a siostra mojego męża ma córeczkę starszą od Artura o 3 tyg i mleko ma żółte. Ciekawe od czego to zależy.
Witajcie mamusie:-)
w końcu mam chwile dla siebie:-) chłopaki śpią a ja jak zwykle okupuję BBw pracy w miarę spokojnie
tylko @ mnie trochę osłabia a moje biedne cycki bolą:-( Mikoś nie chce w dzień w ogóle cyca
a ja mam przez to zatory:-
baffled: doszło do tego że na śpiąco wieczorem go karmie
pewnie szybko stracę pokarm
choć zamierzam karmić go nocą jak najdłużej
![]()
Artur też nie chce w dzień cyca, usypiam co 2 godz i na śpiąco lub w półśnie. Lorciu to czym karmisz Mikosia w dzień? Artur butli nie chce ani ze sztucznym ani z moim mlekiem.
Lorciu gratuluję ząbeczka. Może ja też w końcu się doczekam.
Magdziarko buty super. Strasznie mi się podobają takie botki, tak zgrabnie noga w nich wygląda.
Darunia szczęśliwej podróży.
Dziś jakiś zły dzień miałam. Ktoś wyjął odpływ od pralki z wc, ja nie zauważyłam tego, nastawiałam pranie (opcja długie plus dodatkowe płukanie)i zalało całą łazienkę.

Mały dziś niegrzeczny. Płakał, chyba sam nie wiedział co chce. Wyrodna ze mnie matka i go olałam. Płacze, płacze przestaje i patrzy się na mnie i tak kilka razy. W końcu już rozwył się na dobre to go wziełam na ręce. Czy to nie za wcześnie na takie cwaniactwo? On mną rządzi.

Mały dziś niegrzeczny. Płakał, chyba sam nie wiedział co chce. Wyrodna ze mnie matka i go olałam. Płacze, płacze przestaje i patrzy się na mnie i tak kilka razy. W końcu już rozwył się na dobre to go wziełam na ręce. Czy to nie za wcześnie na takie cwaniactwo? On mną rządzi.

mata-kow
mama do kwadratu :)
Patyczku a może Arturkowi ząbki idą
moja wtedy taka marudna i płacząca, że wytrzymać nie idzie
no a charakterek to może mieć ;-) moja jak nie może usnąć i już lulam ją na rękach, byleby usnęła, to ona niby zasypia, ale pojękuje i kwęka, a kątem oka sparawdza co na to mama 

Coś na poprawę humoru:-)
Jak myslicie jak nasz prezydent wymówi imie i nazwisko nowego prezydenta USA ? <>
- Baba Omama <>
- Oback Barama <>
- Baran Obawa <>
- Barubar Bambama <>
- Barabar Obameiro <>
- Borubak O'Lama <>
- Brak Banana <>
- Barek Odrana <>
- Burak Osama <>
- Bobek Barana<>
- Szalas Obama <>
- Rumburak Osrama <>
- Obak z Bahama <>
- Barakus mlask mlask Obamus mlask mlask <>
Jak myslicie jak nasz prezydent wymówi imie i nazwisko nowego prezydenta USA ? <>
- Baba Omama <>
- Oback Barama <>
- Baran Obawa <>
- Barubar Bambama <>
- Barabar Obameiro <>
- Borubak O'Lama <>
- Brak Banana <>
- Barek Odrana <>
- Burak Osama <>
- Bobek Barana<>
- Szalas Obama <>
- Rumburak Osrama <>
- Obak z Bahama <>
- Barakus mlask mlask Obamus mlask mlask <>
Patyczku a może Arturkowi ząbki idąmoja wtedy taka marudna i płacząca, że wytrzymać nie idzie
no a charakterek to może mieć ;-) moja jak nie może usnąć i już lulam ją na rękach, byleby usnęła, to ona niby zasypia, ale pojękuje i kwęka, a kątem oka sparawdza co na to mama
![]()
Mam nadzieję, że to ząbki. Wyjdą i będzie spokój na jakiś czas. Dziąsełka u dołu są bardziej wypukłe i bielsze niż były pare dni temu, ale czy to objaw ząbkowania to nie mam zielonego pojęcia.
Cwane te nasze czerwcówkowe szkraby. Wstyd się przyznać do tego, ale dziecko mnie pozbadło

reklama
Podziel się: