Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No ale z drugiej strony mogłabym nie wiedzieć, no ale cholera wiem
i nie wiem co zrobić

-dotarlismy. Koncert w pelni, posiedzielismy z godzine (wspaniale bylo) i spowrotem - bo wiedzielismy jakie sa jajca z tym metrem. Dojechalismy do domu na 12 w nocy - mielismy byc o 10...6 godzin porozy i godzina przyjemnosci
hehehe. Jeszcze G mnei zdenerwowal - pierwszy raz od roku gdzies wychodze (ja zalatwilam wszystko) a ten co mi sie nanarzekal. Dziod jeden! 
Mój gdyby miał playstation to też by pewnie nonstop siedział. Ale nie ma i mieć nie będzie.

). No po prostu mnie taka k***wica strzeliła, że myślałam że zabiję. Pokłóciliśmy się rzecz jasna (ja oczywiście jako ta gorsza, czepiam się nie wiadomo czego). Mąż obrażony, po czym godzina 20.30, a on się za malowanie bierze. Pytam czy go powaliło, a on na to że tak chciał, bo już gorąco nie jest. Wściekłam się jeszcze bardziej, bo mu powiedziałam, że ja o tej porze łazienki sprzątać nie będę, a potrzebuję się przed snem wykąpać w spokoju i niech mi się nie waży teraz wszystkiego rozpieprzać. No i znowu osiągnęłam to, że się obraził i miał muchy w nosie do nocy (tak naprawdę to ciągle ma, i odzywa się do mnie półsłówkami, ale ja to chrzanię).
Melduje sie!
Tescik zrobiony
Dolanczam do Esi i Koteczka!!!!
Bede miala dzidziusia![]()
Olla Kochana!!!! BArdzo, bardzo się cieszę i ogromnie gratuluję!!!!
Dasz sobie radę - ochłoniesz i zobaczysz, że to super sprawa!!!!
Ale sie wzruszyłam...
![]()
No nie mogę!!! :-):-):-) Coś jest z tym 20-tym czerwca!!! :-):-):-)
toskaależ cichociemna jesteś!!!
Wspaniale!!! :-):-):-) Ogromne gratulacje, bardzo się cieszę - witaj na naszym wózku ;-)
Ale fajnie... :-)
Kwiatuszki dla Mamusi :-)
![]()

) a ten...mina w kubel i zly. krolewicz sie znalazl.
Ale chyba bedzie to po wakacjach - bo nei miala bym jak na plaze do was dojechac