Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Aż nie chce się wierzyć...GRATULACJE

Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zycze duzo zdrowka Tobie i nowemu maluszkowi
No az nie moge uwierzyc w to co sie dzieje.A swoja drogą to chyba Ty załamalas teraz klątwe 20 czerwca
.Fajniusio

Padam na twarz a ze zmeczenia i z wrażenia(fasolkowiczow) to usnac nie moge.Znowu mam troche stresa co by dzidzius nie buczal 2 godziny w samolocie,ale jakos to bedzie.Nie pierwszy i nie ostatni raz
(tfu tfu).Pierwsze co to lecam do fryzjera bo wygladam jak dziaduwa

Nic Cię doświadczenie nie nauczyło, że na razie jak możesz to śpij!!!!
:-)
Trzymamy kciukasy za podróż.
he he he 

czerwona ze wstydu matka porzuciła zakupi i razem z synem uciekła ze sklepu

tak mnie wku*&^&^%^%, że szok
włączyli sobie mecz (akurat jak miał karmić Antonka), więc powiedziałam - ok, ale tylko jeden. No i sobie grali, ja ich podglądałam. I nagle patrzę, a czas od początku znowu leci, pytam się więc, dlaczego znowu grają. A ten mój ślubny, że poprzedni mecz zakończył się remisem i muszą zagrać jeszcze jeden, by wyłonić zwycięzcę. Zapomniał dupek dodać, że w poprzednim meczu mieli dogrywkę i jego brat wygrał 

kłamczuch, ale mu sie oberwało 

a szwagra to kiedyś skopię 

chrzanię to, tym razem pierwsza się nie ugnę. Mam go w nosie i tyle. Dobrze, że jutro jedzie i odpocznę sobie od tego mojego cholernego dupka
czasami mam go ochotę tak gołymi rękami ....

no dobra, jak chce to będę tą humorzastą wiedźmą 
dwa dni jest z nami, mógłby nam poświęcić więcej czasu, a tu dupa, brat ważniejszy
szwagier też mnie wkurwia
następny weekend spędzę z mamą w Sulechowie i nie będę przyjeżdżać tutaj
i tyle ;-)