Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dokładnie to pomyślałam po przeczytaniu 1 posta, po czym przeczytałam 2-go 
- czy Wasze dzieciaczki też dłubią w nosie?
Piotruś od kilku dni otworzył istną kopalnię i zupełnie nie kuma, gdy Go strofuję 

Mam takie pytanie - raczej nie do Małych Odkrywców- czy Wasze dzieciaczki też dłubią w nosie?
Piotruś od kilku dni otworzył istną kopalnię i zupełnie nie kuma, gdy Go strofuję
![]()

). Specjalnie przetrzymaliśmy go, żeby pospał w samolocie, niestety przez to opóźnienie, nie miałam serca dalej go męczyć zabawianiem i zasnał na lotnisku na 20 minut przed startem, więc obudził się po 15 minutach jak wsiadaliśmy do samolotu, nikt nas oczywiście nie przepuścił ze śpiącym dzieckiem na rękach, dlatego sie obudził, no i mieli za swoje
DARŁ się jak nigdy wcześniej, nie dało się go uspokoić. No powiem Wam tragedia, myślałam, że wyskoczę z tego samolotu. Połowa pasażerów+załoga próbowali go uspokoić i nic nie działało. 
Na szczęście nie zdążyłam odpowiedzieć, bo wyręczyła mnie bardzo miła starsza Pani, mówiąć, że ona słyszała, że po 60tce też nie powinno się teź, bo zmina ciśnienia źle działa na serce

Przykro mi z powodu cyca:-(

). Bawcie się dobrze na wsi 
Naprawdę, póki co nie jest tak źle, jednak odpuszczam sobie wiele rzeczy właśnie dlatego - normalnie spokojnie bym funkcjonowała
Więc nie obawiaj się, tylko do roboty!
;-)
) i współczuję podróży... Pięknie ta pani odpowiedziała tej wariatce 
Warszawianki - macie kogoś takiego do polecenia? Może jacyś znajomi mają kogoś sensownego... Pliz...