elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Anni-u mnie kciuki sine od trzymania
A ty juz nie chodz do tej sasiadki.Pamietasz jak sie zagadala i zadlugo Ci trwala przytrzymala?Ot ci kobitka
Ale napewno nie wygladasz az tak zle jak piszesz;-)
Kotku-ja wogole Cie nie poznalam na nk.Slicznosciowo wygladasz:-)
Fantazja-Dziekuje
A Michalinka sliczna dziewuszka.I najwazniejsze ze wszystko na dobrej drodze;-)
A wogole to dzisiaj tyle piszecie a u mnie goscie i tak czytam w locie.Ale wieczorkiem przysiade i naspokojnie poczytam.
A juuuuuuuuutro tesciowa trze ziemnioki na Dzagudkowe kluchy

A ty juz nie chodz do tej sasiadki.Pamietasz jak sie zagadala i zadlugo Ci trwala przytrzymala?Ot ci kobitka
Ale napewno nie wygladasz az tak zle jak piszesz;-)Kotku-ja wogole Cie nie poznalam na nk.Slicznosciowo wygladasz:-)

Fantazja-Dziekuje

A Michalinka sliczna dziewuszka.I najwazniejsze ze wszystko na dobrej drodze;-)
A wogole to dzisiaj tyle piszecie a u mnie goscie i tak czytam w locie.Ale wieczorkiem przysiade i naspokojnie poczytam.
A juuuuuuuuutro tesciowa trze ziemnioki na Dzagudkowe kluchy

). Po prostu znudziły mnie długie włosy
Ciekawe jak szybko zacznę żałować ;-)
W tym tempie, ciekawe czy wystarczą do zimy... 

Bilety kupione, lecimy 18go, niestety mamy problem z hotelem. Zarezerwowałyśmy i zapłaciłysmy w poniedziałek, a dzisiaj dostałam wiadomość, ze nie ma wolnych miejsc w tym hotelu. No zaraz musze szukać czegos nowego. Niestety tamten był w bardzo korzystnej cenie i obawiam się, że nie znajdę drugiego tak taniego. Biedny mój mąż, dostanie zawału jak mu przedstawie nowy kosztorys
To takie wyznaczanie kogo lubimy najbardziej
Przecież jak tak dalej pójdzie, to Piotwór będzie musiał sobie szyć na miarę - już ma 23 i to wcale bez ogromnego zapasu
. Potem królewna chciała odespać ale po 9 ją obudziłam co by za dobrze nie miała, więc w nagrode przy przewijaniu zasikała mi łóżko i to z dwóch stron tak dla równowagi chyba