anielap
Czerwcowa mamusia 2007
Kotek ja również dziękuję za zaproszenie. co do imion to stawiam na Vanessę. Śliczne. Że też sama wcześniej nie pomyślałam.
Sorga mocno trzymamy kciuki. Jeszcze wszystko będzie dobrze.
Esia ale masz posłuszne łożysko. To teraz nic się nie zamartwiac tylko szykowac piękne sukienusie dla księżniczki.
Gusia moja Zu na spacerze spałaszowała peta z ziemi i nic się nie stało. Żadnej niestrawności. Mikołaj też to szybko przetrawi. Zobaczysz.
Zuzanna moja nadal kaszle. A Wasze kciuki tak pozytywnie działają, więc jeśli mogę poprosic też troszke. Żeby te inhalacje w końcu zadziałały. Dziękuję bardzo:-)
Jutro chyba na grzyby pojedziemy. Będziemy sie włóczyc po lesie i wołac echo...:-)
Sorga mocno trzymamy kciuki. Jeszcze wszystko będzie dobrze.
Esia ale masz posłuszne łożysko. To teraz nic się nie zamartwiac tylko szykowac piękne sukienusie dla księżniczki.
Gusia moja Zu na spacerze spałaszowała peta z ziemi i nic się nie stało. Żadnej niestrawności. Mikołaj też to szybko przetrawi. Zobaczysz.
Zuzanna moja nadal kaszle. A Wasze kciuki tak pozytywnie działają, więc jeśli mogę poprosic też troszke. Żeby te inhalacje w końcu zadziałały. Dziękuję bardzo:-)
Jutro chyba na grzyby pojedziemy. Będziemy sie włóczyc po lesie i wołac echo...:-)
Wcale nie jest tak, że nie masz wyjścia - jakbyś nie dała rady, to byś nic nie robiła, tym bardziej szacuneczek
Że nie wspomnę o "prawie umytych" szklankach powstawianych do szafki 
Dłuższe chodzenie to najchętniej z opcją oparcia się o wózek (wiem wiem, da się załatwić ;-)), a schylanie się odpada zupełnie
I to tylko dlatego, że weszłam sprawdzić czy wszystko ok 
nie dziwię się, takich dobrych lokatorów miał ;-) mamy osoby chętne na to mieszkanie, ale coś nie był zainteresowany
życie jest piękniejsze 
.
- postawilam na nia. Nie byla w humorze wczoraj, wiec sie spodziewalam rozczarowania. Poza tym rozgadala sie i w ogole nie zwracala uwagi na to co jej mowie, jak ma mnie ciac. Dzis patrze do lustra i rozczarowaniem tego nazwac niestety nei mozna...To jest MASAKRA. Na prawde nie przesadzam. Sciela mnie na styl - giermka z 15 wieku tyle ze 3 razy krocej. Trwala mi cala poobcinala i teraz juz nawet nic mi sie nie kreci i nie ma jak zamaskowac tego - "czegos". Szczerze mysle o perulce
Mam gdzies juz... zapuszczam wlosy.