Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miejmy nadzieję, że to nadmiar wrażeń ....

dorotka pędziwietrze - odpowiedz chociaż na zębolach, była seria pytań o aparaty na krzywozębne potworki ;-)

Dorotka pojawia się i znika, zdążę tylko napisac witaj i żegnaj.
:-).

Dawaj zdjęcia jakieś, niech choć tak oczy nacieszę.
Ogólnie wychodzi na to że mimo iż kombinuję jak mogę to i tak nie mamy co w zęby wsadzić. A dziś jeszcze do tego wchodzą nam z tym gazem do mieszkania, więc nie dość że będą huczeć, buczeć i wiercić to jeszcze będzie bajzel jak ta lala jak wrócę do mieszkania. Chyba dziś chińczyk będzie grany.
Toska słońce nasze witaj w ojczyźnie![]()
Nawet mąż mnie tak serdecznie nie powitał

:-)
. Ty też juz chyba niedługo zaczniesz staranaia o fasolkę, pamietam że chcieliście zacząc od stycznia 2009, czy coś się zmieniło?
, czy tak jak pisze Toska chodzi o jedzenie? Co do samopoczucia dziękuję ze pytasz, jest już lepiej, im więcej czasu mija tym łatwiej zapomnieć o tragedii, tylko ze teściowa wciąż to rozpamiętuje i trochę to meczące:-(.
.
.
. Na wizytę się spóźniłam (celowo bo zawsze i tak jeszcze po 30 min spóźnieniu czekam godzine na przyjęcie mnie) i niestety wyjątkowo tego dnia pracowali krócej (ostatni dzień kwartału) i lekarz chwilę przede mną wyszedł więc umówiłam się na jutro. Z niecierpliwością czekam na fotki, może jednak zajdziesz wieczorkiem do biura i jeszcze dziś powklejasz
. Super że Staś tak ladnie śpi
.
. Dziś przychodzi do nas teściowa na swoje imieniny, bo jest zawierucha na dworzu i nie chce nas narażać, a ja specjalnie rano podrzuciłam jej kwiaty żeby mieć ją z głowy, a tu ona jak zwykle wpadła na wspaniały pomysł;-).

Co do Chińczyka - oczywiście chodzi o żarełko. No nie mam dziś wyjścia, skoro kuli i pewnie w chałupie bajzel na kółkach.
Oczywiście przy Babci w dzień potrafi przespać 3 godziny i sama prosi żeby ją położyć - przy nas kotłusi się 2 godziny i jak już umęczona zaśnie to śpi góra godzinę. No i nieodmiennie rano budzi się 6.30-7.00.

Gdyby nie to, że szkoda ciągać Zosię, powinnyście pójść jej podziękować 
A opcje mieszkania z rodzicami oceniam tak jak Ty - teraz pomieszkuję tydzień - max. dwa i jednak dłużej nie dam rady chyba...
Od siebie dodam jeszcze pytanie ogólnie o krzywy zgryz - Piotruś ma po mnie dość mocny przodozgryz - kiedy zacząć coś z tym robić?
A od rana Małż opieprzał robotników za wczorajsze palenie - w całym mieszkaniu sztyni
My obydwoje niepalący, ja z ciążowo wyczulonym węchem, więc masakra 

;-) Powodzenia na badaniu, trzymam kciuki za nietoperka! 

Koleżanka z dokładnie taką samą sytuacją miesiąc wcześniej dostała... No nic. Na moje natarczywe dopytywanie, czy jak mi każą rodzić pośladkowo (bo przy drugim porodzie to już nie jest bezwzględne wskazanie do cc) to też z oczami będzie wszystko ok, dostałam zaświadczenie, że wtedy to mają ciąć. I gdyby poród się przedłużał, to też. Załamka... Takie zaświadczenia to na porodówkach mają głęboko gdzieś :-( Trochę staram się nadrabiać miną, ale jestem dość załamana... Nie wiem, co to będzie... Wizytę u ginki mam za 1,5 tyg., zobaczymy co mi powie.
) Nio i taaaakkk...