Dzagud
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Anni, no welcome back!!!
Super że wszystko się układa po Waszej myśli.
Pisz do nas częściej.
A u nas problemów mieszkaniowo-remontowych ciąg dalszy. Ja nie wiem, jak się wali to na wszystkich frontach jednocześnie.
Dziś zaczął nam iskrzyć kontakt, w który mamy wpięty komp. Dobrze że Teściowa zauważyła, szybko wyjęła kontakt, a Małż po powrocie z pracy zreperował i niby jest ok. Ale... jakaś taka nieufna jestem do umiejętności elepstrycznych Męża. On niby twierdzi że zrobienie kontaktu to żaden problem, wystarczy zaizolować, robił to nie raz i wszystko będzie dobrze, ale kontakt jest zaraz za naszym łóżkiem i jeśli coś pierdyknie to jak nic się spalimy. Nie wiem czy wytrzymam to nerwowo i czy na jutro sobie jakiegoś speca nie zawołam. Mąż obrazi się jak nic, ale moje nerwy są mi droższe niż Jego fochy.
Super że wszystko się układa po Waszej myśli.
Pisz do nas częściej.A u nas problemów mieszkaniowo-remontowych ciąg dalszy. Ja nie wiem, jak się wali to na wszystkich frontach jednocześnie.
Dziś zaczął nam iskrzyć kontakt, w który mamy wpięty komp. Dobrze że Teściowa zauważyła, szybko wyjęła kontakt, a Małż po powrocie z pracy zreperował i niby jest ok. Ale... jakaś taka nieufna jestem do umiejętności elepstrycznych Męża. On niby twierdzi że zrobienie kontaktu to żaden problem, wystarczy zaizolować, robił to nie raz i wszystko będzie dobrze, ale kontakt jest zaraz za naszym łóżkiem i jeśli coś pierdyknie to jak nic się spalimy. Nie wiem czy wytrzymam to nerwowo i czy na jutro sobie jakiegoś speca nie zawołam. Mąż obrazi się jak nic, ale moje nerwy są mi droższe niż Jego fochy.
odechciewa mi się ...w piątek idziemy z Zuzią na szczepienie - będę mieć wzmożoną czujność !!!! niech mi tam tylko Ktoś zakaszle !!!!!
teraz nie nadrabiam (może wieczorem), dzisiaj mam wolne, więc czeka mnie mega sprzątanko. jutro też wolne, ale po południu szkoła.
;-)
na dzień chłopaka kupiłam mu 
Od siebie dodam jeszcze pytanie ogólnie o krzywy zgryz - Piotruś ma po mnie dość mocny przodozgryz - kiedy zacząć coś z tym robić?