reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anielap dzięki za troskę. Następnego dnia byłam już zdrowa jak rybka :-) Może Esia miała rację, że był to mini-kacyk:-D
Biedna ta Twoja Zuza:-( trzymam kciuki, żeby choróbsko szybko sobie poszło :tak:

Agik u nas nie można było cytować dłuższego fragmentu (rozdziału). A nawet jak się napisało to samo swoimi słowami, trzeba było zamieścic tą pozycję jako źródło.

Boli mnie głowa........:-(

reklama
ja jeszcze nie zaczęłam pisać (nadal nie mam pojęcia o czym, a o seminarium nic nie wiadomo), ale o ile wiem, u nas można pisać nawet na podstawie czyjejś pracy mgr, oczywiście swoimi słowami i ująć jako źródło w bibliografii, a im więcej źródeł tym lepiej (nie wiem jak u was, u mnie min. 10 pozycji):baffled:
agik myślę, że gdyby tak dobrać odpowiednią literaturę i cytować, to nie trzeba by było myśleć, tylko przepisać, a w rozdz badawczym swoje jakieś tam mądrości i byłoby git;-)
poza tym to co ty tu robisz? marsz do pisania

Agik, o ile dobrze pamiętam cytowaniem jest wykorzystanie 10 wyrazów w niezmienionej formie i kolejności, czyli możesz pozmieniać co ósme słowo i masz już ładny fragment pracy mgr;-):-D

Cóż, czasem wystarczy znaleźć odpowiednio starą, zakurzoną i mało "modną" księgę i jakoś się leci ;-)
Żartuję ;-) Agik marsz do odkrywczej i kreatywnej pisaniny! :-D
toska mnie nasuwa od 2 dni... :dry: To chyba przez te wahania pogody...

Idę spać... Prawe żebro czuję, jakby sięgało aż do lewego biodra...

Agik a jak Ci zamarzy kiedys zostać prezydentem to na pewno posądzą Cię o plagiat ;-) Wiec lepiej napisać swoimi słowami, bedzie Twoje i zapewne fajniejsze od oryginału:tak: A autora umieść w bibliografii :-D

Franio juz całkiem dobrzez nianią, a co wiecej widać już postepy w nauce, Franio mówi: niania :-D

Ja niestety pracuje do późno, więc cały mój pozostały czas poświęcam moim chłopakom:-)

reklama
Agik, kochaniutka, pisz i się nie przejmuj. Nikt Cię nie posądza o plagiat!!!
Mnie też możesz cytować, ale jakbyś coś wykorzystywała z moich żali o rodzince Męża, to zmień mi choć nicka.:-D;-)Jakby co to i tak mu się nie przyznam że coś takiego powstało, bo pewnie by też chciał zerknąć. Najwyżej w pracy będę czytać.:-D

Do góry