Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Właśnie wciąż z tym walczę bo przeciez to tłuste jak cholera i zejść nie chce nawet pod gorącą wodą z proszkiem. Ja jestem tłusta, wszystko jest umazane a Wojciu jeszcze do tego mi się zesr...... przed chwilą i to tak nie mało. No to ja pomazałam palcem po kołdrze i juz miałam krem do smarowania pupy ;-)
slow brakuje
Ale nie poddaję się tak łatwo, ciągle liczę na to że uda się poskromić złośnika.
Nieźle musiał wyglądać.

Ja nie wiedzialam ze ona w ogole rozroznia co jej zakladam...
Ginger-kciuki zacisniete.Zdroweczka dla Antonka
Witam, niestety nie mam dobrych wieści.
Antonek w szpitalu z zapaleniem płuc od wczoraj:-(
Trzymajcie za niego kciuki!!!!
O kurcze... Kciuki mocno zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!
Antonku wracaj szybciutko do zdrowia!

,w niedziele na poprawinach a caly tydz nie moglam odespac,tylko julciaka kladlam spac i padalam po pracy

po telefonie teściowej pojechałam po Antonka, zabralam Maćka i przyszliśmy na oddział. Dopiero dzisiaj pojechałam do domku po kompa, co by mieć jakiś kontakt ze światem ;-) wybaczycie nam mileczenie ?? 
ale nie jakieś płatowe, tylko jakąś lżejszą odmianę, nie pamiętam dokładnie co i jak
we wczesnym stadium
co kolwiek to zmieni
do tego anemia, fatalne (bardzo fatalne) wyniki krwi :-( od poniedziałku hematolog bierze nas w obroty
normlnie dygam by nic innego nie wyszło 
gdyby nie ta morfologia, leczyli byśmy ... nie wiadomo co
płuca czyste osłuchowo (sześciu lekarzy badało, słuchało i nikt nic nie usłyszał), jedynie do gardła nadal można się dowalić i podejrzewać coś anginopodobnego
nawet mieliśmy wykupić antybiotyk na to gardło
dopiero ta mofologia dała podejrzenia zapalenia bakteryjnego czegoś
przyjechaliśmy na izbę i pierwsze co wysłali nam na RTG. Na zdjęciu dopiero wyszło zapalenie płuc
a tak swoją drogą, dziwne to zapalenie - płuca czyste, kaszlu zero
normlnie aż strach pomyśleć co by było gdyby nie ta morfologia
dzisiaj rano na obchodzie i przy zdiagnozowanym zapaleniu płuc lekarka nadal nic nie słyszała w płucach 
co prawda są jeszcze momenty kiedy jest źle, gorączka powraca itp., ale zdarza się to już rzadziej niż wczoraj. dzisiaj było pierwszy raz 12 godzin bez gorączki
widać kuracja działa
niestety Antonek strasznie osłabiony
przewraca się biedny, czasami nie może przejść kawałka, aż nie moje dziecko
ale są i takie momenty, gdy nie widać w nim choroby i roznosi nasze szpitalne M-1 w pył
mamy izolatkę i zakaz wychodzenie, co by nic innego nie dorwać ;-)
pocieszeniem jest to, że pije ;-) pije za dwóch smoków wawelskich ;-) skwar w pokoju niesamowity, więc to po części na pragnienie wpływa ;-) dobrze, że można okna otworzyć i wpuścić trochę chłodnego powietrza ;-)
nie wiem jak ja wytrzymam tutaj do środy (tak jest w planach). Łóżko nie wygodne, spać się nie da i jeździ przez pół pokoju
światło z korytarza wali mi po gałach (oszklone drzwi), w dodatku ten super skwar
Antek śpi ładnie, ale połowicznie. Wybudzają go o 23 na podłączenie kroplówki, o 2 na odłączenie kroplówki, o 7 na badania
bidok, nawet sobie pospać nie może :-(
i pozdrawiamy ze szpitala wojewódzkiego w ZG ;-)
wasze kciuki mają magiczną moc
trzymajcie trzymajcie, tego nam teraz potrzeba ;-)