reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hej dziewczyny.
Kadia dużo zdrowia dla rodzinki:-)
Dzagud dobrze, że się jakoś trzymacie z Madzią:tak:, a mążulkowi może faktycznie niech dadzą antybiotyk

Ja o tym trollu to nic nie wiem, ale jak piszecie to jakiś świrus:angry:

Kurde a ja nie wiem czy wracać do pracy czy siedzieć jeszcze na wychowawczym. Wczoraj siostra znalazła mi opiekunkę do małej i juto mam się z nią spotkać. Wiem, że ta dziewczyna jest zaufana. Boję się powrotu do pracy, bo mam ponad dwa lata przerwy i boję się że jak wróce to sobie nie poradzę. Ja to mam ciągle wrażenie że nikt lepiej nie przypilnuje Wiktorii ode mnie, nawet maż. No ale z kolei jak siedzę w domu to powoli waruiję i stwarzam sobie sama problemy. Dzisiaj przez to prawie całą noc nie spałam. I co tu robić, wracać czy nie wracać:-(

Nie pomogę równiez w tym temacie , gdyz jak klaudia była mala poszłam do pracy jak miała 9 m ale mialam najlepsza opiekunke "babcię ";-), a jak miala niecałe 2,5 roku poszła do żłobka i bylam bardzo zadowolona , z krsytiankie jest obecnie tak samo jest z babcia a od wrzesnia idzie do żłobka lub przedszkola zależy jak załatwimy bo mieszkamy zaraz za wrocławiem i nie wiem czy załatwie do państwowego jak nie zostaje prywatne:-(, ale zobaczymy , a ja chcialam iść do pracy więc nie ma na lekarstwa i każdy ma inne podejście

Dzagud- dziekujemy bardzo , mamy szpital chociaz od wigili jest ktos zawsze chory i nie widać końca:-(, teraz kończymy brać antybiotyk i klaudia ok ja też , ale cos maly nadal bardzo kaszle a nawet bardziej , więc znów we wtorek do lekarza
anielap- super ucałuj zuz no uwazaj bo jak sie rozgada to szok:-D
a wypadek , nikomu nic sie nie stało , ale chyba mielismy szczęście bo jak stiwrdził kuzyn że ciut mocniej i podzuszki otworzyły by sie , ale koszty naprawy były , bo to moja wina:-(,

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci

reklama
Fantazja:szok: no toż się przypałętało do Misiulki!:crazy: Oby już szybko minęło.
Aż strach tu wchodzić bo ciągle któreś Maleństwo przechodzi jakiś koszmar.:-(Normalnie czekam co u mnie się wyfunduje.:szok::-(Na razie nie wiem czy to zasługa tranu, czy czego, ale mimo "morowego powietrza" w chałupie Magda na razie zdrowiutka jak rybka (tfu, tfu). Mam nadzieję że tak zostanie.:tak:

a ja tak sacze kawke i Was czytam, wiec cos popisze moze...

Suri zaczela byc mega przylepa (zawsze byla troszku) - tuli sie, caluje mnie, wczaraj mnie zaszokowala: podeszla jak ogladalam bajki :-D(to wciaga wiecie ;-)
powiedziala "mami opa" - po czym slicznie sie przytulila, zaserwowala buziaka i ogladalysmy na lozku baje takie wtulone z godzine... No takie dziecko to rozumiem ;-)

hehehe
poza tym to mam lenia i nie chce mi sie do pracy - a dzis moj ostatni dzien bom zrezygnowala. Musze poswiecic wiecej czasu swojej firmie - bo inaczej figa z niej bedzie.

Nio to tyle. caluski wszystkim i milego dzionka...

A Kotku - kochana odezwij sie co i jak...

tak tylko - paczcie czy nie fajne: hehehe "supelowe.."
8.gif
8.gif

ok - jade do pracy ;-)​

A u nas tysz nie ma zadnej poprawy:no:Kaszel taki brzydki ze zarejestrowalam Murmelke do lekarza dzisiaj:baffled:Niech osluchaja plucka i oskrzela czy oby tam nic groznego sie nie dzieje.
Fantazja-biedna Misiulka,wszystko na raz sie przyplatalo.Zdroweczka.A swoja droga ja bardzo czesto mysle o Tobie;-)
Dzagud-twarde z Was babeczki,chociaz Wy 2 nie dajcie sie chorobsku;-)
Anni-milego ostatniego dnia w robocie:tak:
Milego dzionka

Zdrówka wszystkim. Ależ się choróbska panoszą :szok:
Czarek podobnie jak Murmelka po katarze zaczął kaszleć i dziś byliśmy u lekarza -osłuchowo czysto, ale coś w lewym uszku zaczyna się dziać.:baffled: My z ojcem niedługo przez niego osiwiejemy, bo na dokładkę od kilku dni znowu zaczęły się jazdy z niejedzeniem, dzieciak chudnie nam w oczach:-(

reklama
Cześć dziewczyny
Aniajw Natalka jest przesłodka:-)
Anielap ja też się zastanawiam kiedy moja zacznie przesypiać noce. A odnośnie pracy to ja niestety muszę wrócić na cały etat. U mnie nie ma możliwości na pół etatu:no:Ale jak piszesz zawsze mogę wrócić na wychowawczy:-)A i wieczór babski super:-D
Agik buziaki z okazji imienin :-)
Dzagud mi się wydaje, że lepiej byś zarobiła na tej knajpie. Na biznesie jedzeniowym przeważnie się dobrze wychodzi:tak:
Fantazja zdrowia. Wiem co przezywasz bo moja też jest uczulona na penicyline. Wyszło jej to jak miała 9 miesięcy. Dostawała antybiotyk i darła się niemiłosiernie, a ja nie wiedziałam o co chodzi. Potem wysypka, biegiem do lekarza i zmienili jej antybiotyk i dostała leki na uczulenie i przeszło. Jeszcze raz zdrówka:tak:
Kadia ja moją Wiktorię też od września chce posłać do złobka albo do przedszkola bo czasami to mam wrażnie, że ona się ze mną w domu nudzi:sorry2:A wiem, że uwielbia dzieci i myślę że by jej się podobało
Elmaluszek i Szopka zdrówka dla Waszych chorowitków:tak:

Dziewczyny ja ledwo żyję, bo wczoraj byłam na aqua aerobiku, prawie nie mogę ruszać ręcami, ale postanowiłam że przynajmniej raz w tygodniu będę tam chodziła. Zobaczymy czy słowa dotrzymam:-D

Do góry