reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ja też się witam.
Właśnie skończyłam myć okna. Pewnie się sąsiedzi dziwili, że w taki ziąb okna na zewnątrz myje, no ale jak mogłam NOWIUŚKIE plastiki tylko od środka umyć :-D:-D:-D;-)
Chyba mi ucho zawiało..shit!

A ja próbuję ogarnąć wszędobylski kurz i pył, cholera, jeszcze przez tydzień będzie biało.
A chce jutro od rana Wojtka sprowadzić już bo usycham z tęsknoty. Od wtorku śpi u dziadków. Oczywiście go odwiedzam, ale już chce go w domku.
No to spadam, bo mam niedzielę pracującą.

Kachasku, dobrze, że zajrzałaś. :tak: Widziałam Twoje nowe foty na NK, no laska się zrobiłaś moja droga :tak::tak::tak::tak:Pozdrawiamy.

Do później...

reklama
Gosia: czwartego dziecka u nas nie będzie ;-);-)
trzeciego tez nie :tak::tak:

mnie tam sie do porodu nie spieszy :)
do końca lutego urodzę :-):-)

tylko jak mam wkleić foty jak Blanes nie udostępniła mi tematu z fotkami :-:)-( mimo maila
kto jeszcze może to zrobić :confused:

Kotek, Esia-trzymam za was mocno kciuki, jestescie wielkie i niesamowicie zaradne. Ja poki co nie mam odwagi na drugiego bobasa choc chcialabym siostrzyczke dla Alusi.
Pirzonek, Szopka- zdrowka i szybkiego bezproblemowego rozwiazania.
Kachasek-milo ze sie znow odezwalas, zagladaj czesciej!
Dzagud-no wlasnie gdzie sie podziewaja np. Efilo-zawsze pamietam ze duzo pisala a teraz skumalam ze jej chyba nie widzialam na BB od kilku tygodni...Sorga i Blanes to juz calkiem dawno sie nie odzywaly...szkoda
Aniajw-no to super ze Natalka sie przelamala z tymi spacerkami :-)
Goska, Kingug-pozdrowionka

A u nas jutro wielki dzien! ALUSIA IDZIE DO PRZEDSZKOLA!!! Jestem tak zestresowana ze nie moge sobie miejsca znalezc :unsure:Jutro pojdziemy na okolo 3 godzinki, posiedze z nia troche, potem chce ja zostawic na godzinke i zobaczymy jak zareaguje, musi skumac ze ja wychodze ale wracam. To bedzie ciezkie (nie wiem dla kogo bardziej), niunia sie zrobila ostatnio mamicoreczka i ja nie mam prawa wyjsc do ubikacji nawet...Choc jak bylismy pierwszy raz zeby sie dowiedziec co i jak i zobaczyc jak to dziala to Ala wpadla miedzy dzieciaki i nie chciala z nami wracac. No ale wiecie...co innego na chwile a co innego na pol dnia, strasznie sie cykam, poprosimy o kciuki.

Witam!!!
melduję powrót z weekendowego wyjazdu...
Wszyściutko nadrobiłam, ale pisać nie dam rady bo już 3lampki wina za mną wypite w tempie ekspresowym.
Było tak "świetnie", że na następny wyjazd szykujemy się jak Zu pojedzie na kolonie.
Do jutra...moje kochane...​

Pirzonku ależ Ci wierzę:tak:ja też tak mówiłam ,ba tylko jedno mialo być:-D:-D
Ale życze Tobie tego czego sobie życzysz no i błyskawicznego plum:tak:
Izuś -buziole

No hejka z poniedziałku.

A ja bym jeszcze chciała maleństwo.... Tylko że warunki nie pozwalają.:-(Więc dziewczyny, jak macie możliwości to do roboty.:-D

Izka, pisz jak Alusia - strasznie ciekawa jestem jak się będzie zachowywać w przedszkolu.:tak:Ja zamierzam w kwietniu zapisać Madzię do żłobka - już na wrzesień oczywiście bo to do państwowego. Ten zapis będzie taki "profilaktyczny", bo raz że Teściowa różnie się czuje, a dwa że miewa swoje fochy (pisałam Wam) i wolę mieć zabezpieczenie. Ale czy naprawdę pójdzie, tego nie wiem.

Anielap - a cóż się stało????:szok: Rozumiem że wyjazd się nie udał.:-(Kurczę, no to nie fajnie....:-(

cześć dziewczyny:-)
Izka ja też jestem ciekawa jak Ala w przedszkolu, mam nadzieję że obie dacie rade:tak: Ja w tamtym tygodniu objeździłam przedszkola i jedno mi spodobało i pytałam czy Wiktoria może tam chodzić od września i te babki powiedziały że tak tylko musi być odpieluchowana. Co z tego wyjdzie to zobaczymy;-)
Aniajw niezła Samosia Ci rośnie. My samodzielne jedzenie trenujemy. Rączkami to jakoś idzie, ale łyżeczką już trudniej:-(
Anielap szkoda, że wyjazd nie za fajny:-(
Miłego dnia wszystkim;-)

Dzagudku- to do roboty,duzo nimo:-D:-D:-DMiejsce sie zawsze znajdzie;-)
Anielap-oj to chyba Zu byla niegrzeczna,sądząc po Twoim poscie:sorry2:
Iza-ja tez z niecierpliwoscia czekam na relacje z pierwszego dnia,mam nadzieje ze Alusi sie spodoba towarzystwo dzieci:-);-)
Anni-dziekuje za podpowiedzi:-)

A ja jestem wsciekla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Napadal snieg i caly londyn sparalizowany:szok:No i nie wiadomo czy moj brat jutro przyjedzie.Co prawda bilety juz ma ale pani powiedziala ze moze autobusy nie beda wyjezdzac.Gamonie:wściekła/y:pol nocy popadal snieg i wielkie halo,nic nie dziala.U nas co roku w wiadomosciach trąbia ze zima zaskoczyla kierowcow i wszyscy jezdzą,i nikt sie nie przejmuje a tu juz nic nie ruszy.Ech szkoda gadac,mam nadzieje ze jakos to jutro pojdzie..

Wyjazd do bani... Tyle szykowania i nadziei, że będzie super... Szkoda gadać.
Zuzka nic nie jadła na tym wyjeździe. Buzia jej się zawarła na wszystko, nawet na mleko z butelki. Do tego też spanie panienience się pochrzaniło i w sobotę np już nie spała w dzień wcale, za to nic nic z nią nie mozna było zobaczyć bo była taaaaka maaaaruda, że....:angry:
Może wyjazd na dłużej miałby jakiś sens, ale weekend w zimie odpada kategorycznie.
Przyjechaliśmy tak umordowani i poobrażani na siebie, że jeszcze dziś focha trzymamy.
Ech.... nie ma to jak w domu.

Kotek trzymaj się... napewno sobie poradzisz w Niemczech. Pewnie najgorsze będą pierwsze dni, ale potem to już rutyna;-)

Kachasek witaj!!! Strasznie nam Ciebie brakuje, ale oczywiście doskonale wiem co to jest brak czasu. Napisz czasem choc jedno zdanie cobyśmy wiedziały że żyjecie i macie się dobrze:tak:

Kingug super że znalazłaś przdeszkole. Ja tak szukam że jeszcze nigdzie nie byłam:zawstydzona/y:

Izka czekamy na relacje. Brrrr.... ciarki mnie przechodzą na samą myśl co to będzie z moją beksą w złobku. Ale z tego co czytam to chyba większość naszych dzieciaczków od września zaczyna przygode ze żłobkiem (przedszkolem).

Dzagud a mnie po tym jednym weekendzie to sie na jakiś czas odechciało poszerzania rodzinki;-)

Elamluszku moze do jutro poradzą sobie z tym dziwnym białym czymś padającym w zimie... Zyczę żeby do spotkania z braciszkiem doszło mimo tej zaskakującej pogody.

Idę na zamknięty wrzucić co obiecałam.​

reklama
Agik dzięki za komplementa ale bez przesadyzmu, do laski to mi jeszcze ohohohohoho... od czasu jak się widziałyśmy to zjechało mi tylko jakieś 7-8 kg
Dzagud gdyby nie wasze warunki, to napisałabym, że Weronice w prezencie proponuję braciszka;-)
Anielap szkoda, że weekend nie bardzo się udał:-(
ja za to bardzo miło wspominam wakacje 2008:tak: eh tęskni mi się za wami:sorry2: i marzy kolejny wspólny wypadzik...

Do góry