Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zupełnie nie mam smykałki do gotowania, a teraz to już ani czasu ani sił na dodatek
Dziękuję niebiosom, że na tym co Młody jedzie, jest ok
Głównie dostaje, niestety, słoiczki 

;-)
I wszystkie te zdrowe zasady żywienia ma daleko w nosie - na koniec dnia zażyczy sobie kawałek kiełbaski i bułę..

rośnie mi mały smakosz.
, po prostu napisałam Ci jak wygląda "spożywanie" tego co napisałaś w Magdy wypadku. I fakt, gdybym siedziała w domu i miała wyłączny wpływ na karmienie, to wtedy może bym Ją do niektórych rzeczy przekonała. Choć ja akurat jestem "wszystkożerna" i niestety nie jestem specjalną zwolenniczką takiego typowego zdrowego żywienia.
A wiesz jak to jest - w największym uproszczeniu - ja nie lubię barszczu ukraińskiego, więc go w życiu nie ugotuję, mimo że mój Mąż lubi, a dzieci nawet nie próbowały.;-)Po prostu w człowieku siedzi takie podświadome przekonanie że to niedobre, więc innych tym też karmić nie będę.
Chyba już prędzej Weronika by zjadła niż Magda.

Spodobało Ci się robić za gwiazdę na fotoradarach, czy co?

Mnie wczoraj przed wyjściem z pracy zaczęło boleć gardło i niestety nie przeszło do tej pory. Do tego czuję się taka jakaś wymięta i połamana i ciągle czuję młoteczki w głowie. A żeby było jeszcze fajniej to dostałam @ i boli mnie brzuch. Weronika wróciła z przedszkola też z bólem gardła, jęczała w nocy i wstała z chrypą i bólem. A Magda ok. 23ciej zaczęła w łóżeczku marudzić, kręcić się i płakać. Potem zaczęła kasłać i wyć na dobre, więc zatkał się Jej nos. Do godziny 2giej w nocy mi płakała co moment, pokasłując i smarcząc. A dziś kicha co moment i wyskakują Jej gluty do pasa.
No i dziś nie poszłam do roboty - najpierw idę do lekarza ze sobą na 12tą, a potem z obiema pannami na 13.30 do pediatry. Czeka mnie wesoły tydzień coś czuję.