Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba jednak jeszcze luty;-)
Dobrze ze weekendto malz Cie troche odciazy

Wrzaski piski ze łomatko bosko
Amelia przeszczesliwa.Latala tarzala sie tanczyla,krzyczala i wszystko co mozliwe.Nawet nie miala czasu sie napic bo przeca co se pierdolami glowe bedzie zawracac.Oczywiscie kradla balony

a o swoj walczyla dzielnie.Az mnie sie serce radowalo ze moje dzieciatko takie szczesliwe.Potem siadla z dziecmi przy stole(stol jak na weselu dlugi co by trzodka sie pomiescila) to jej bidulce glowa ledwo ponad blat wystawala
Ale to nic bo i tak byla zainteresowana czym innym niz jedzeniem.Jak zgram zdjecia to wrzuce cosik na zamkniety.

Weronika wyglądała jakby udawała, bo zachowywała się jak najzdrowsze dziecko świata, tylko mówiła o bólu gardła, a pani doktor złapała się za głowę i rąbnęła antybiotyk.
Gardło fatalne, do niczego innego się nie nadawało, oczywiście zero przedszkola przez tydzień. Ale Weronika na weekend do Babci pojechała, bo naprawdę w życiu byście nie powiedziały że ona chora.
Mnie gardło boli cały czas i też mi tam coś lekarka wynalazła, więc ja też na zwolnieniu i na antybiotyku, mimo że ogólnie czuję się w miarę nieźle. Natomiast Madzia wygląda najgorzej, z nosa Jej cieknie, kicha jak szalona, pokasłuje, a wieczorem zasnąć nie może bo Ją zatyka - a ma tylko lekko podczerwieniałe gardło i katar i dostała tylko Eurespal, bo pani doktor żadnej choroby nie stwierdziła.