reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kochaniutkie ja tylko na sek. - pisalam wlasnie jeszcze raz to admina - nie wiem co sie dzieje..dostep powinien juz byc. ja nie dostalam zadnego potwierdzenia.

Nio to tyle. Duzo pracy u mnie - na szczescie. Napisze wkrotce :-) :tak:;-)

reklama
hej!!!
Nadrobiłam wczoraj wieczorem, ale już nie zdążyłam nic napisać. W związku z tym nie wiem już komu co odpisać :eek: Aha chciałam napisać, że jestem w szoku jakie śliczne włoski ma Amelka :szok::-D:tak:

Wczoraj i przedwczoraj byłam na szkoleniu więc padam na pysk :eek: a jutro do pracy :baffled:
Mój kochany M chciał mi wczoraj zrobić niespodziankę, umył trzy okna i wyprał firany (szystkie jakie były w domu) ;-) szkoda tylko że mu się z pościelami pomyliły i wyprał w 60stopniach :baffled::wściekła/y: no cóż prznajmniej będę miała piękne nowe firany bez marudzenia :-D;-)

dziendoberek!:-):-):-)

Hej Jolka
:-)
...no Amelka ma ''tyyyle''wlosow ze kitki to tylko na czubeczku glowy da sie zrobic:-palem dumnam ze sa :-)Buziaki dla chlopakow:*(teraz czekam tylko na odzew Dzagudka ze Jej chlopakow podrywam;-))

Fantazja!Duzzoooo zdrowka dla Miski!!!Nacierpiala sie biduszka:-(

Niedzielne dzień dobry.
Właśnie wróciliśmy z placu zabaw, Wojtak się piachu najadł że aż czkawki dostał :-D
Teraz poprawił pomidorówką i zasnął w minutę :tak: tak to ja rozumiem :-)

Jola, jakby mi mąż umył okna, to nawet bym słowem nie pisnęła że mi pokurczył firanki :-D:-D:-D (chociaż nie wiem, bo prawie wszystkie nowe mam:dry:)

Miłego dnia Dziewczynki, i zdrówka dla chorowitków:tak:

Olla śliczna jest Amelka, a kiteczki przecudne. Ale mam pytanko nie ściąga gumek, bo mojej Nati to ledwie spineczkę założę i już każe zdejmować a o kitkach nie ma nawet mowy. Dlategóż też ciągle podcinamy włoski i grzywkę.

Fantazja
zdrówka życzę!!!

Jolka gratki:-) dla męża. Mój M. też kiedyś mi tak uprał firanki w 60stopniach, ale tylko miałam kupę prasowania (wygniecione strasznie). Postanowił że wyprasuje sam ale jak zobaczyłam ile czasu mu zajmuje (może przez tydzień by wyprasował wszystkie firanki plus dwie zasłony-cztery okna). Jednym słowem mężowie czasem potrafią:-):-):-)

Mojej Natalii dokuczają ząbki (trójki), nawet na dworze nie chciała długo być, po 20 minutach wołała do domu. Tyle u Nas. Pozdrawiam niedzielnie.

Witam-Miki chory:-(katar i dzis w nocy zaczoł sie kaszel tak bardzo sie o niego balam ze spal z nami:tak:ok 23 zaczol tak mocno kaszlec,ze zaczoł wymiotowac:-(.Wczoraj bylismy z M na dzialce pogoda superr (z Mikim zostala tescowa w domu)i nareszcie puszcili wode,ale rury nam popekały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a wzeszlym roku zakladalismy nowe(i sie :wściekła/y::wściekła/y:bo chcielismy zakladac miedziane ale teść namowil nas na plastik no i mamy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kolejny koszt-dzieki Bogu ze plyytek niemamy polozonych płytek na scianie w łaziece bo w tedy bym wyszla z siebie)

Jolka-no coz ja bym sie b.cieszyla co do nowych firanek.A co do okien to razem myjemy:-) a firany to M mi powiesza a ja stoje pod nim i mowie nie tak ,popraw tam;-)a nie powieszam bo jestem za niska:-D:-D:-D

Jak tam dekoracje swiateczne Mikolaj jest bardzo zaineresowany jajkami ,kradnie jak nikt niewidzi i wklada do kieszeni i w nooogggiiiiiiii smiechu co nie miara:-D:-D:-D,lub zabiera babci ucieka do nas do pokoju i wiesza na gałazkach:-D:-D:-D:-D

Sie witam
Pelna werwy i energii:tak:Pourodzinowy kac mnie juz opuscil:-DDzisiaj pikna pogoda i nie moglam przytargac Amelki do domu:eek:na drzemke ma sie rozumiec.Przez pol podworka nioslam ją na rekach i na cala pare spiewalam piosenke o Cliffordzie:-Ddotarlysmy akurat na reklame tej bajki ale dala sie przekupic inna.Najedzona czekam az sie obudzi.
Fantazja-buziaczki dla Michalinki,mala biduleczka:sorry:
Gusia-zdrowka dla Mikiego.Ale numer z tymi rurami,rzeczywiscie dobrze ze jeszcze plytek nie polozyliscie
Jolka-a to Ci maz niespodzianke zgotowal:-DAle przynajmniej dobry pretekst na zakupy:tak:
Anielap-jak wypadzik na wioske?

Gusia-aaaaa jajka:-DAmelka zawsze pomaga mi rozpakowywac zakupy.Przynosi mi je z kuchni do lodowki.Za kazdym razem jakies potlucze,ale nikomu innemu nie da zaniesc

Fantazja, buizaczki dla biednej Misi...:-(
Gusia, współczuję z tymi rurami, no i oczywiście zdróweczka dla Mikiego.;-)
Jolka, widzisz, Tobie przynajmniej Mąż okna umył, a firanki... masz pretekst do wymiany. Ja okna myję sama, bo lubię, choć do górnych części - zwłaszcza framug angażuję Męża bo boję się wspiąć za mocno - w końcu to 10 piętro....:eek:
Elmaluszek super że kac poszedł precz.:tak:U nas też super pogoda już drugi dzień. Ja dziś byłam z Madzią na rowerku i poszłam w bluzce z krótkim rękawem i w rybaczkach. NARESZCIE!!!!:-D

Matko, jak ja się dziś wyspałam!!! Mąż mi pozwolił.;-)Magda nas obudziła o 7mej już, wstałam, zrobiłam mleko, przewinęłam, potem zrobiłam śniadanie, a że było dopiero ok. 10tej to się powaliłam na wyro i powiedziałam Mężowi że mnie tak zmuliło że mi się oczy same zamykają więc niech się Magdą zajmie a ja przysnę na 15 minut (Weronika jest u Babci). No i tak odpłynęłam.... Budzę się, Magdy nie słychać, otwieram oczy a na zegarze ... 13.24!!!:szok::szok::szok: Mąż siedzi przy kompie, a dziecko śpi grzecznie w łóżeczku. W szoku byłam, ale wyspałam się za 2 lata wstecz!:-D
A wczoraj moja Weronika weszła w wiek szkolny!!!:-D W końcu zrezygnowałyśmy z przekłucia uszu, bo Weronika nie do końca była przekonana i bałam się że z jedną dziurą ucieknie z fotela. W końcu kupiliśmy Jej dentystę (to co się zęby i plomby z ciastoliny robi), upragnioną maskotkę i sukienkę z postaciami z filmu który ostatnio katuje, czyli H2O. Bardzo była szczęśliwa.:tak:

reklama
Miki juz sie pokłada,tak jak nie bylo problemu z jedzeniem to ostatnio masakra:wściekła/y:najchetniej jadłby tyko płatki czekoladowe z mlekiem,chlbem sie bawi,czyli wyje obkład a msełkiem sie smaruje jak kremem:wściekła/y::baffled:.
Dzagud-normalnie zazdrosze Ci, ze sie wyspalas ,super:tak:Ja musze mic cisze i to dosłownie inaczej nie ma mowy o spaniu,słysze najcizszy stukniecie ,pukniecie :tak:a bardzo lubie sie przespac np. popoludniu ale niemoge bo nie usne:baffled:,a odkatd Miki sie urodził to nawet w nocy słysze jak sie przekreca w łuzeczku:-p.Normalnie Marze kiedy bedzie lato sprzedam Mikolaja na wekend moim rodzicom i sie wyspie(przynajmniej mam taka nadzieje,ale jeszcze M bede musiała wyslac na delegacje:-p bo inaczej on mi nieda sie wyspac:-p)
Fakt bylo ciepło ale jak zawiało to brrrr,u nas wczoraj bylo tak cieplutko ze sie rozbierałam (musze sie obkupic na lato)a moj tata mnie wyzywał:tak:ze niemam przesadzac bo to zdradliwa pogoda,tlumaczyl jak Mikolajowi:-D
Olla-Amelka wyglada rewelacyjnie w kikach

Do góry