Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aha chciałam napisać, że jestem w szoku jakie śliczne włoski ma Amelka 

a jutro do pracy 

no cóż prznajmniej będę miała piękne nowe firany bez marudzenia
;-)
alem dumnam ze sa :-)Buziaki dla chlopakow:*(teraz czekam tylko na odzew Dzagudka ze Jej chlopakow podrywam;-))
tak to ja rozumiem :-)

(chociaż nie wiem, bo prawie wszystkie nowe mam
)
ok 23 zaczol tak mocno kaszlec,ze zaczoł wymiotowac:-(.Wczoraj bylismy z M na dzialce pogoda superr (z Mikim zostala tescowa w domu)i nareszcie puszcili wode,ale rury nam popekały

a wzeszlym roku zakladalismy nowe(i sie 
bo chcielismy zakladac miedziane ale teść namowil nas na plastik no i mamy 

kolejny koszt-dzieki Bogu ze plyytek niemamy polozonych płytek na scianie w łaziece bo w tedy bym wyszla z siebie)

,lub zabiera babci ucieka do nas do pokoju i wiesza na gałazkach

Pourodzinowy kac mnie juz opuscil
Dzisiaj pikna pogoda i nie moglam przytargac Amelki do domu
na drzemke ma sie rozumiec.Przez pol podworka nioslam ją na rekach i na cala pare spiewalam piosenke o Cliffordzie
dotarlysmy akurat na reklame tej bajki ale dala sie przekupic inna.Najedzona czekam az sie obudzi.
Ale przynajmniej dobry pretekst na zakupy
Amelka zawsze pomaga mi rozpakowywac zakupy.Przynosi mi je z kuchni do lodowki.Za kazdym razem jakies potlucze,ale nikomu innemu nie da zaniesc
U nas też super pogoda już drugi dzień. Ja dziś byłam z Madzią na rowerku i poszłam w bluzce z krótkim rękawem i w rybaczkach. NARESZCIE!!!!

Mąż siedzi przy kompie, a dziecko śpi grzecznie w łóżeczku. W szoku byłam, ale wyspałam się za 2 lata wstecz!
W końcu zrezygnowałyśmy z przekłucia uszu, bo Weronika nie do końca była przekonana i bałam się że z jedną dziurą ucieknie z fotela. W końcu kupiliśmy Jej dentystę (to co się zęby i plomby z ciastoliny robi), upragnioną maskotkę i sukienkę z postaciami z filmu który ostatnio katuje, czyli H2O. Bardzo była szczęśliwa.
najchetniej jadłby tyko płatki czekoladowe z mlekiem,chlbem sie bawi,czyli wyje obkład a msełkiem sie smaruje jak kremem
.
Ja musze mic cisze i to dosłownie inaczej nie ma mowy o spaniu,słysze najcizszy stukniecie ,pukniecie
a bardzo lubie sie przespac np. popoludniu ale niemoge bo nie usne
,a odkatd Miki sie urodził to nawet w nocy słysze jak sie przekreca w łuzeczku
.Normalnie Marze kiedy bedzie lato sprzedam Mikolaja na wekend moim rodzicom i sie wyspie(przynajmniej mam taka nadzieje,ale jeszcze M bede musiała wyslac na delegacje
bo inaczej on mi nieda sie wyspac
)
ze niemam przesadzac bo to zdradliwa pogoda,tlumaczyl jak Mikolajowi