Emmilia fotki super już oglądnęłam

.
Kotku Laura jak przystało na starszą siostrę dba o Vaneskę

.
Dzagud szkoła z internatem hmmm, to wtedy Magda z tęsknoty za siostrą, będzie dokuczać za dwie;-);-).
Elmaluszku oj teraz Ciebie zlapało:-(. Zobaczcie jaka ironia losu, zęby wychodzą dokuczają, jak już są to też bolą

. Z tymi ząbalami największy problem.
Odpukać mnie narazie wszystkie zęby się trzymają i ósemki też już mam. Na szóstce mam tylko mała plombę założoną chyba w szóstej klasie i się trzyma. Mnie dokucza tylko kamień nazębny i co jakiś czas muszę na usuwanie.
Agik trzymam kciuki za pracę

.
Anielap ja też myślę że to coś z bajki, i najprędzej coś z godziny między 8-ej a 10-ą na ccbiebies lub disney channel, bo wtedy oglądała. A jak Nati ogląda bajki to ja najczęściej coś w kuchni robie i nie mam okazji podłapać co to mogło by być. Też myślałam o dorze lub dorianie-jakieś imię z bajki. No ale czas pokaże, co to jest

.
Esia no i jak wytrwalaś? Czy mąż już w domu?
Natalia wczoraj wieczorem był taki słodas, że normalnie napatrzeć się nie mogłam

. Od godziny ósmej wieczorem bardzo ladnie bawiła się lalkami, woziła we wózku, potem czytała lali ksiązki, herbatkę robiła

.No i zeszło jej tak z półtora godziny, chyba po raz pierwszy tyle czasu bawiła się sama i spokojnie bez złości

:-). Nie mogłam wyjśc z podziwu

. Później poszły się razem ze mną myć, to jak zobaczyła że myję sobie zęby to Nati też chciała, ale najpierw umyła lali zeby potem sobie, zobaczyła u mnie wacik to oczywiście ona też chciała. Ślicznie umyła sobie buzie, a potem lali. A jak szła spać to lalę też wzięła, położyła ją na podusi i dała buzi na dobranoc:-).
Dość długo nie mogła usnąć, więc zaczęła sobie kołysankę śpiewać

bo ja już przestałam śpiewać. I mruczała tak "aaaa kotki da szaje bule oba da" a i kazała się przykryć kołdrą co zawsze odkopuje

.
No po prostu słodas niesamowity był

.
A dzisiaj wróciła do normy i latała jak poparzona tak jak by to
Olla powiedziała "latała jak z piórkiem w dupce". Wszystko prędko na nic nie ma czasu.:-( Już zdąrzyła mnie wkurzyć