Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.
. Z tymi ząbalami największy problem.
.
.
. Od godziny ósmej wieczorem bardzo ladnie bawiła się lalkami, woziła we wózku, potem czytała lali ksiązki, herbatkę robiła
.No i zeszło jej tak z półtora godziny, chyba po raz pierwszy tyle czasu bawiła się sama i spokojnie bez złości
:-). Nie mogłam wyjśc z podziwu
. Później poszły się razem ze mną myć, to jak zobaczyła że myję sobie zęby to Nati też chciała, ale najpierw umyła lali zeby potem sobie, zobaczyła u mnie wacik to oczywiście ona też chciała. Ślicznie umyła sobie buzie, a potem lali. A jak szła spać to lalę też wzięła, położyła ją na podusi i dała buzi na dobranoc:-).
bo ja już przestałam śpiewać. I mruczała tak "aaaa kotki da szaje bule oba da" a i kazała się przykryć kołdrą co zawsze odkopuje
.
.

a ja mam spokoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak powinien wygladac model rodziny

:-):-):-)
Tak czytam o niej i nie umiem czasem sie nadziwic. jesli chodzi o "siusiu" tez mnie zaszokowala;-)
i jaką mądrą 
:-) super, że ci się tak układa
a z tymi dwoma chłopami to byłoby fajnie
tylko trochę gorzej jakby obydwoje na raz focha mieli 

no i wzięłam zwolnienie do końca przyszłego tygonia żeby trochę odżyć po ostatnich przeżyciach 
brzuszek już nie boli, ciśnienie w normie, ale psychicznie to jestem wykończona, no ale jak już jestem na dnie to teraz tylko się odbić ;-)
co będzie dalej 
Anni ja hmmm chyba potrzebny był mi dzień wolnybrzuszek już nie boli, ciśnienie w normie, ale psychicznie to jestem wykończona, no ale jak już jestem na dnie to teraz tylko się odbić ;-)
No i jestem przerażona, bo mam już 80cm w pasieco będzie dalej
![]()
. Nie przejmuj sie waga...

i klutnia gotowa.Miki dochodzi do zdrowia jeszcze ma troche kaszelku, jutro idziemy na kontrole, ale za to ja mam zatoki tak zawalone ,ze glowa niemoge ruszyc.I tak jakos mam dzisiaj dola,najchetniej usiadła bym w kat sama i ryczala.siedzenia w domu mam dosyc wszystkich i wszystkiego, w takich dnia chce do pracy do ludzi
.
"Agatka" musi miec spokuj.
rzeczywiscie slodko musial to wygladac.

A brzuszek niech rośnie żeby Agatka miała gdzie rozrabiać;-)
, musisz być strasznie dumna z Niej prawda? Żeby wszystko szło dalej tak pięknie
;-)
jak lokal wypali to możesz działać, może przyjadę do Ciebie, weźmiesz mnie na wspólniczke?;-)

;-)