reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Miśki moje kochane ja latam jak z piórem, bo co chwilkę się okazuje że o czymś nie pomyśleliśmy. Wczoraj jeszcze musiałam dodrukować trzy zaproszenia dla rodziny przyszłego (pan w drukarni się dziwnie patrzył że na 5 dni przed ślubem hihi), zapomniał sobie biedactwo ;-). Wczoraj też wybierałam bukiet ślubny u znajomej, będzie w tonacjach pomarańczowych róże + tulipany (takie postrzępione nazywają się rococo :tak:). Dzisiaj chodziłam z siostrą za bielizną i dodatkami i byłam też na ostatecznej przymiarce sukni :-). No jutro henna brwi, i odbiór winietek, w czwartek ostatnie zakupy, w piątek manicure i panieński i tyle chyba mam do zrobienia. :-D

Mam nadzieje, że się nie rozchoruję. W Kraku normalnie wiosna, tylko że taka pogoda jest zdradliwa, łatwo coś złapać. Trzymajcie kciuki żebym nie szła zasmarkana na własny ślub.

Dzagud: ostatnio poszłam do empiku w galerii krakowskiej po papier pakunkowy. Oczywiście musiałam po zakupach zahaczyć o kibelek, bo dziecko przecież skacze mi po pęcherzu, a godzina bez kibelka to cud :-D. Wróciłam do domu i oczywiście zabrałam się do pakowania prezentu dla siostrzenicy, a tu hehehhe okazało się, że zostawiłam całą tubę ozdobnego papieru w kiblu galerii :zawstydzona/y:. Może być taki przykład alzheimera czy mam podać więcej :-D?

Kotek07 jak nastój lepszy? Storczyki piękne, miałam sobie zrobić z nich bukiet, ale wyszedłby strasznie ciężki no i potwornie drogi ;-).

niuni, monia12 wracajcie do zdrowia biedactwa.

asylan śliczna córka, niesamowite ma oczy. To po tobie? Skąd w ogóle mieliście pomysł na takie imię dla niej, jest bardzo oryginalne. No chyba że w Au to normalka :-).

dorotka ty jak zawsze o mnie pamiętasz, dzięki wielkie i moc buziaków :-)

Blanes! 3mam kciuki by wszystko było tak jak sobie wymarzysz :-) pogoda zapowiada się podobno ładna, oby tylko humory dopisały :-D

dzwoniłam przed chwilą do gin. nakaała leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć. poza tym można brać syrop Drosetux i *spam*. a i homeopatyczne oscillococcinum jest wskazane. poza tym czosneczek, miodzio i cytrynka. dziś zrobiłam też syropek z cebuli. tzn. robi się ;-)

łóżeczkowe buziaki

Blanes to widzę że wszystko już dopięte na ostatni guzik:-).
U mnie samopoczucie lepsze jak i komputer sprawny. Mój mąż powiedział ze zablokuje mi tą stronę niedługo, bo pierwsze co robię po przebudzeniu to włączam komputer, kiedyś to było nie do pomyślenia:tak: .
Wszystkim dziewczynom które są przeziębione życzę
DUŻO ZDRÓWKA!:-)

Kotek! Cieszymy sie ze jestes spowrotem cala i zdrowa!!!

orchidee PIEKNE. Kiedys mialam w domu taka super duper dostalam od szefowej i kurcze wykonczylam ja w tydzien. One chyba potrzebuja mega troski i nie latwo je utrzymac...a szkoda sa piekne. Wiec, podziwianie mi ich na odleglosc musi wystarczyc.

dziewczyny kurujcie sie!!! Nie chorowac mi tu! to rozkaz ;-)

Dzięki Anni za miłe przywitanie :-).
Ja też uwielbiam orchidee, mam juz dwie, a ponieważ w czwartek jest Dzień Kobiet i akurat tu w sklepie maja byc w czwartek juz zacieram ręce :-).

No niestety ja sie rozlozylam na dobre. Co prawda nie mam temperatury ani nic ale cala noc nie spalam bo sie dlawilam jakby flegma i chrzakalam. Tym doprowadzilam meza do tego ze musial pojsc spac do innego pokoju:-D . Nawet do pracy dzis nie poszlam:sick: . Pije herbatke z cytrynka, litry mleka z miodem i ta cebule jeszcze dzis musze zrobic. mam nadzieje ze do jutra mi minie i bede mogla wrocic do pracy bo chcesz zaoszczedzic sobie dni na po porodzie. najgorszy jest moj glos a wlasciwie jego brak bo wcale mnie nie slychac jak mowi:-( .
Kotek orchidee sliczne!
Asylan coreczka bardzo ladna! ma sliczniutkie oczka!!! Wklej jeszcze pare fotek, moze z toba co?!
Dziewczyny trzymajcie sie zdrowo by was nie dopadlo tak jak mnie, ja niestety nie mialam wyjscia, pol pracy chora wiec jak moglabym sie nie zarazic?!

reklama
niuni, monia w tej chwili pod kołderkę i wyzdrowieć proszę!!!
monia czytałam, ze na cytrusy nalezy uważać, bo pomimo zawartości wit C, wychładzają organizm, spróbuj dodatkowo herbatę z plasterkiem imbiru albo z sokiem z malin
niuni ponoć przy takiej temperaturze pomaga doprowadzenie się do spocenia, czyli trzeba wymoczyć nogi w gorącej wodzie przez 10 min, założyć potem skarpety, wypiś herbatę z sokiem malinowym i do wyra... przebieraj piżamę, jak będzie mokra i z powrotem do wyra. I nie wychodź z niego dopóki nie przejdzie. no a jak już będzie tragedia to paracetamol jest bezpieczny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry