reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

no ja na szczescie tempki nie mam ale meczy mnie ta paskudna flegma ktorej odkaszlec nie moge i do tego mam tak podrapane i "surowe" gardlo ze tylko jak pije goraca herbate to jest lepiej. No ale chodze siku co 3 min tez.

reklama
Mój mąż powiedział ze zablokuje mi tą stronę niedługo, bo pierwsze co robię po przebudzeniu to włączam komputer, kiedyś to było nie do pomyślenia:tak: .

Kotek u mnie podobnie,tez chce mi zablokowac bb,nienormalni normalnie,co:tak::szok::tak:

Blanes a czemu mam nie pamietac,to wazny dzien:tak:

Anni,Monia prosze zdrowiec kochaniutkie:tak:

Dorotka chciałabym się Ciebie poradzić czy w ciąży można usówać kamień nazębny u dentysty? Tak się zastanawiam czy usówac go teraz czy zaczekać z tym po porodzie?

moim zdaniem też można.
a jeśli o mnie chodzi to zadzwoniłam do gin i kazała natychmiast przyjechać mojemu Mężusiowi po receptę. Dostałam codipar w czopkach (ponoć są najbezpieczniejsze dla Dzidzi) i niestety antybiotyk (jak tylko usłyszała mój kaszel)- duomox. tempka nadal się trzyma. mam nadzieję,że jutro będzie już lepiej. póki co popijam mlesio z miodzikiem i masełkiem. mmmmmmmmm pychotka, tym bardziej,że podana prosto do łózia.... :-D
zmykam spać.
do juterka!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry