Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a tak na marginesie to ponoc maja tam neta i ktoras miala zabrac kompa to mogly by dac znac
.
lece przebiersc wszystko a jego za uszy i do pralki
:-):-):-)
, Maksio jak był najgrzeczniejszym dzieciaczkiem tak teraz próbuje wymuszać wiele rzeczy, niestety autoagresją. Help 

Byliśmy dziś z Piotrusiem u fryzjera (fryzjerkowo.pl). Świetna sprawa :-) Salon w całości stworzony z myślą o dziecku, zamiast fotela ruchomy samochodzik, przed lustrem ustawione telewizorki w ramkach z pluszaków, zapodane bajki, fryzjerka w kolorowym wdzianku, wszędzie zabawki - no super :-) I najważniejsze - wszyscy przygotowani na histerie, nastawieni na robienie cyrku, byle dać radę ostrzyc :-) Udało się, ale musiałam potem wziąć prysznic, bo sierść Młodego miałam nawet w stanikuAle za to wygląda już nie jak szyszkowy dziadek ;-)
. A strasznie mi się marzy taki jezyk u młodego
Jakis specjalnych histerii nie przezywamy aleza to fochy to umie strzelać porzadne ...
Pisz co u Ciebie.
Staram sie wszystko tlumaczyc spokojnie, powoli i 150 razy nic mi innego nie pozostaje 

i oby nie za dobrze w tej kiecce i szpilkach
(myslałam ze wychowywanie jest o duzo łatwiejsze) i jeszcze jak " pomagaja" w tym szwagierka,szwagier, tesciowa,i tesc to jest wesolo-"Ksiadz swoje, Ministrant swoje" istny Cyrk.
:-)

. Trzymam kciuki za Jego zdrówko