reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziewczyny bardzo niepokoi mnie nieobacnosc siwuchy cos ona dlugo jest nieobecna i przyznam wyslalam jej pm i nic- brak odpowiedzi, z tego co pamietam to szla do szpitala ale to bylo juz jakis czas temu, czy ja cos przegapilam ? wiecie cosik woecej?

reklama
no ja tez niestety nic nie wiem. Cos narzekala na zdrowko :-( ostatnimy czasy... No miejmy nadzieje, ze w szpitalu jej nie zatrzymali, ale raczej na to mi wyglada.:no:

Dzagud!
nie mozesz sie od nas odseparowac! nie wolno ci! musimy tego priva szybko zalatwic to moze jakies smsy bysmy ci pisaly...

Choc z drugiej strony poleniuchowanie w domku by ci sie przydalo...

bo jesli chodzi o te skurcze no to musisz na siebie uwazac :szok: i to bardzo...

to juz chyba taki etap ciazy że nam ciąży Dzagud:) głowa do góry będzie dobrze:D
poszłam do biedronki i nakupowałam pierdółek- dosłownie jakis tam niby wielkanocnych ozdóbek na okna kwiatków ze słomy na patyczkach, motylków i doniczke miniróżyczek- ale mi fajnie jak to poinstalowałam :tak: słonko świeci i pieknie jest u nas w Szczecinie, a jak u was?

Tutaj - rz-ow to ranek byl straszliwe szarawy teraz sie sloneczko pokazalo, ale ja ide na chwile nyny bo jakos mnie sie oczy kleja i tak walcze z tym uczuciem, ale chyba sie poddam i utne sobie drzemke.

Dzagud dorotka ma rację, wyślij którejś nr na priva, a przede wszystkim uważaj na siebie i odpoczywaj
co do siwuchy to nie mam pojęcia:no: tak samo jak
Sorga w Wałbrzychu pogoda super, własnie wróciłam do domu, myślałam po drodze, że się ugotuję;-)

Pewnie niedługo Siwucha się odezwie:tak: .
Tutaj tez dzisiaj piękna pogoda ma być nawet do 16 stopni:szok: ! Dostałam dziś 3 wielkie reklamówki rzeczy dla Dzidzi od znajomej,ledwo przytargałam je do domu ale warto było bo juz przekopałam wszystkie i są śliczne te rzeczy.
Potem byłam w sklepie i pierwszy raz odpięłam moja kurtkę zimową bo było mi za ciepło i wszystcy patrzeli na mój brzuszek (bo w zapiętej kurtce go nie widać:no: ) i tak mi miło było:tak: :-) :-D .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry