reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
no niezle ceny. To juz to Mrzezyno tansze;-) Moze za rok sie porwiemy? wezmiemy razem sypialny, dziewczyny razem sie upchnie, my z malzami;-)

Caly przedzial nasz..hehe:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:-)
W końcu mam chwilę żeby do Was napisać. Odespałam sobotnie wesele i jestem i wracam do żywych:-)
Olla Esia odpoczywajcie ile się da i czekamy na zdjęcia:-) A i życzę lepszej pogody, bo u nas właśnie burza:szok:
Elmaluszku cieszę się, że z Amelki paluszkiem już lepiej:tak::-)
Kciuki odpalone za Twoje prawko:tak::-)
Gingeros wielkie brawa dla Antonka za siku na nocnik:tak::tak::tak::-):-):-)
Iza baw się dobrze z rodzinką:tak:;-)
Anni i jak Su się czuje? Co powiedział lekarz?
Anielap aż się zmęczyłam czytając Twojego posta o lekarzach:szok::angry: I rozumiem Twoje wnerwienie na panią alergolog:wściekła/y:
Dzagud wszystkiego najlepszego dla Madzi z okazji imienin:-) I to, że wyjęłaś wór z ciuchami to przecież zawsze krok do przodu z pakowaniem;-)Najwyżej weźmiesz nieuprasowane;-):-)W końcu są wakacje:tak:;-)
Jola ale będziesz miała piękny ogródek:-):tak: Czekamy na zdjęcia:-)
Fantazja super wygląda ten domek w Krynicy:tak::-)
U nas właśnie przeszła burza, ale raz to tak walnęło, że aż Wiki podskoczyła. I cały czas powtarzała: ale pada deszcz, ale pada deszcz... :-D:-D Powiem Wam dziewczyny, że Jej się buzia nie zamyka, aż dzisiaj jakiś facet w sklepie zapytał się ile ma lat. Ja odpowiadam, że 2 to był w szoku.
Miłej nocki:-)

Witam serdecznie po około 100-letniej przerwie :) Chciałam sie przywitac i pochwalić , bo Pani doktor juz pozwoliła rozesłac dobra wiadomość w świat :) jak suwaczek pokazuje będziemy z Kotem mieli drugą dzidzię:) Zamierzam więc sie po wolutku reaktywować i ponadrabiac może troszke braków:-D
Widze wiele nowych nicków ale i stare wyjadaczki czerwcówki tez się mocno trzymają. Całuje wszystkie serdecznie:)

Babo wstrętna!!! Czy mam rozumieć że mój wczorajszy list na NK ruszył Twoje sumienie???:-D Gratuluję bardzo bardzo bardzo! I mam nadzieję że nie załatwisz sprawy jak Blanes, która pochwaliła się jakieś 1,5 miesiąca temu drugą dzidzią i ... ponownie zniknęła.:crazy: Buziaki dla Ciebie, Kota i Ziomalka i mam nadzieję że jednak się reaktywujesz.:tak:

A co do dzidzi, to czy i tym razem nieważne jakiej płci: "byle tylko był to zdrowy chłopak", czy tym razem do parki?

Witajcie,
u nas goście goście.. jedni wyjechali wczoraj po południu a dziś następna tura przyjeżdża.Czarek w siódmym niebie, bo jest w centrum zainteresowania i ma kuzynów do zabawy. Jeździ od dwóch dni na swoim laufradzie i tak mu się to spodobało, że rano z rowerem w piżamie już pod drzwiami stoi (chociaż jak go pierwszy raz zobaczył to omijał szerokim łukiem i nie chciał wsiąść):-D No i wreszcie woła siusiu i kupkę na nocnik, pielucha jest tylko do spania, a na dworze ma majteczki.:happy:

Sorga witaj kochana i gratulacje ogromne!:-)

wiadomośc na nk dostalam dziś i nwet odpisalam, bo niestety wczoraj to mnie spiaczka ciazowa zmogla o 18.00, i nie krzykac tu na mnie bo ja to ciezarna swieta krowa teraz, a po za tym jeszczesie zamkne w sobie i bedzie draka:p :*

Oczywiście że płeć nie gra roli, na imie bedzie miał Igor, Oskar albo Hubert :p

Ty i zamykanie się w sobie???? Buahahahahaha!!!:-D:-D:-D A poza tym kto tu krzyczy co?????:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-):-D Nie, no naprawdę czekam tu bardzo na Ciebie!
A na płeć widzę poglądów nie zmieniłaś???? Nie chcesz małej księżniczki????:eek:

reklama
Sorga kochana WITAJ! :-D GRATULACJE OGROMNE.

No moze to nasze forum odzyje troche ;-)

JA sie melduje @ jest i ma sie dobrze ;-) Nie powiem kamien z serca spadl tak mocno, ze az w piwnicy wyladowal. :-D

poza tym Su i usnela na chwile i ja lece ja wlasnie malpowac poki mam okazje.

Caluski kobitki,

Do góry