elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Hej babeczki;-):-)
Nio i jestem i ja
Czytam regularnie tylko troche czasu brak i sily tez.Pracuje po 5 dni w tygodniu:-)Ale to mnie cieszy.Z odpieluszkowaniem u nas w jak najlepszym porzadku.Na palcach jednej dloni moge policzyc kiedy Kundzik napompowal w gatki
Tylko mam troche problem bo jak siedzi na nocniku i cosik zrobi to nie chce wstac i dalej siedzi
Wiec spedza na nocniku duzo czasu a ja bym chciala zeby po zrobieniu wstawala,bo czasem czerwone kółko ma na dupce odcisniete(no a tu sie awanturuje przy wstawaniu
)Pozatym od 3 dni Amelka jest bez opatrunku.Wyglada juz o niebo lepiej i mam nadzieje ze teraz szybciutko sie wygoi do konca
Paznokietek bardzo ciemny ale lekarze uprzedzali ze dopoki caly nie odrosnie to tak bedzie wygladal.I pelno takich schodzacych skorek.Szwy juz sie rozpuscily;-)
Wlasnie zaczynam pisac jedna reka bo inspekcja przyszla i siedzi mi na kolanach
Pozatym leje u nas przeokrutnie od kilku dni
Wczoraj udalo mi sie wyskoczyc z Amelka troche na dwor,ale dzis czarno to widze.Oddajcie troche swoich upalow

No i jutro rano mam egzamin-testy znaczy.Trzymajta kciuki please.Ja juz chce miec to prawko
Co tam jeszcze.Wszystkie ciuszki ktore dala mi szefowa po swojej corci juz poprane i chyba do wiosny nic nie bede musiala Kundzikowi kupowac.A jesli to tylko jakies pojedyncze sztuki.Albo jak mnie najdzie ochota na wydawanie kasy,bo uwielbiam jej kupowac ciuszki;-)
Olla,Esia-wypoczywajcie dziewczyny!!!Bawcie sie jak najlepiej.A trzodka zachowywac mi sie tam i dac rodzicom odetchnac!!!
Dzagud-ja niestety nie moge wyslac sms.Odrzuca mi.Moze gdybym miala polski numer
Anielap-cierpliwosci do małża;-)A Zuzkowy paszport sie przyda.Nigdy nic nie wiadomo
Izka-bardzo sie ciesze ze sie cieszysz!!!
Jolka-z niecierpliwoscia czekam na zdjecia ogrodka.Ja uwielbiam takie prace ale TY to sie naprawde nie przemeczaj
No to lece gotowac zupke pomidorkowa Kundzikowi.Buziaki dla wsjech

Nio i jestem i ja

Wlasnie zaczynam pisac jedna reka bo inspekcja przyszla i siedzi mi na kolanach

Pozatym leje u nas przeokrutnie od kilku dni

No i jutro rano mam egzamin-testy znaczy.Trzymajta kciuki please.Ja juz chce miec to prawko

Co tam jeszcze.Wszystkie ciuszki ktore dala mi szefowa po swojej corci juz poprane i chyba do wiosny nic nie bede musiala Kundzikowi kupowac.A jesli to tylko jakies pojedyncze sztuki.Albo jak mnie najdzie ochota na wydawanie kasy,bo uwielbiam jej kupowac ciuszki;-)
Olla,Esia-wypoczywajcie dziewczyny!!!Bawcie sie jak najlepiej.A trzodka zachowywac mi sie tam i dac rodzicom odetchnac!!!

Dzagud-ja niestety nie moge wyslac sms.Odrzuca mi.Moze gdybym miala polski numer

Anielap-cierpliwosci do małża;-)A Zuzkowy paszport sie przyda.Nigdy nic nie wiadomo

Izka-bardzo sie ciesze ze sie cieszysz!!!
Jolka-z niecierpliwoscia czekam na zdjecia ogrodka.Ja uwielbiam takie prace ale TY to sie naprawde nie przemeczaj

No to lece gotowac zupke pomidorkowa Kundzikowi.Buziaki dla wsjech

Ostatnia edycja: