reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dziewczyny, u mnie w sumie jakby z boku patrzyć to wszystko jest ok.
Tylko, że ja już siły nie mam i cierpliwości do M i do wszystkiego.
Bardzo Was przepraszam, ale opowiem Wam wszystko dokładnie jak się spotkamy ok? Bo za dużo do pisania...
Ale z Wojtkiem wszystko super, dzisiaj promotor mi powiedział, że już naprawde jakieś lekkie poprawki do pracy i obrona we wrześniu.
I kolejny problem bo nie mam kiedy się pouczyć do obrony a materiału od groma:szok::szok::szok::szok:
Spadam, bo mnie jeszcze plecy tak nawalają że siedzieć nie mogę:angry:

Agik, przesyłam Ci dużo sił i cierpliwości. Buziaczki Kochana. :-*
Jolcia, a Tobie rybek podesłać???? Tylko pewnie by się z lekka ześmiardły po drodze....
A wiesz, że ten mój złośliwy typ już jak wracaliśmy to chciał żeby do Ciebie dzwonić, ale stwierdził że nie będzie kobiety w stanie odmiennym denerwować. Zresztą chyba miał do Ciebie sentyment, bo ciągle do Ciebie mówił per "dzieciaku", zauważyłaś????:-D

Dzagud,smaka mi narobilas,wstreciuchu!!!
Jak dla mnie to najlepsza to maslana czy ajkos tak,brzuszki z lososia za tluste jak dla mnie ale slone jak trza czyli jak cholera:)))

Dzagud nie zauważyłam :zawstydzona/y: al ja teraz ciemna jestem :-D
A przez te rybki to coś czuję, że czeka nas jednodniowy wypad nad morze :-p

Agik nie smutaj tak to już jest raz lepiej raz gorzej ;-)

Esia to ja nie będę mówić co robi Maks jak coś nie po jego myśli :zawstydzona/y:

Potwierdzam,Piotrus wysoce rozwineta ma znajomosc dobrego zachowania i sprawnie uzywa wszystkich zwrotow grzecznosciowych,pieknie je wykorzystuje do realizowania swych celow hihi:)Swietnie to brzmi u takiego szkraba:)))

Amelka tylko mowi przepraszam jak pierdnie hehehe:)
Mowi: ''ooooo!!!Puta put,pipisiam'' :DDD
Tlumacze ze pupa purt,przepraszam :P

reklama
hehehehe :D no ja juz sie do snu ukladam aTy mi takie hardcorowe sytuacje przypominasz:DDDDDDDDDD

Opowiemy dziewczynom na zywca bo napisac sie nie da,to trza z cala akustyka zademonstrowac :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry