reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Tak mi się jeszcze skojarzyło, że wasze to dzwonią żeby pogadać, a moja to tylko jak ma sprawę :baffled: może ze dwa razy mi się zapytała w tej ciąży jak się czuję :dry:
No ale nieważne, przejdźmy do przyjemniejszych rzeczy czyli wyprawki :-D
Ciuszki po Maksie mam pożyczone w rodzinie M. Najpierw miała średnia siostra, a teraz najstarsza, mam nadzieję, że większość do mnie wróci :tak: no i miałam nadzieję, że coś mi pożyczy średnia siostra jakby była dziewczynka, ale M mnie w niedzielę z błędu wyprowadził :angry: bo ona pożycza właśnie szwagierce :wściekła/y: zła jestem jak nie wiem, bo ja jej do tej pory wszystko po Maksie zawoziłam, a teraz się poważnie nad tym zastanawiam (wiem wredna jestem :zawstydzona/y:) no nic to jakoś sobie poradzimy ;-) dobrze że mam zniżkę 25% na ciuchy u M w firmie :-pi może jeszcze jakaś wyprzedaż się zdarzy ;-)
Łóżeczko mamy pożyczone i właśnie dziś idę do kumpeli zagadać czy możemy nadal mieć, ale jeśli nie to już inna się zdeklarowała na pożyczkę :tak:
Fotelik chce nam ciocia pożyczyć, ale ma już po iluś tam dzieciach, że chcemy jednak kupić nowy (mi się marzy taki z bazą, co bym tych pasów ciągle nie odpinała :-D), a o reszczie bajerów pomyślę później:-D

reklama
Olla oj pokręcone... Ja bym Twoją mamę chętnie przygruchała, no ale od nas też daleko - na jej szczęście :-D
jolka tak to bywa z pożyczaniem ciuszków :dry: Ja mam z tym akurat super, bo wszystko unisex oddawałam dla bratanicy, a teraz mam od nich mega mnóstwo ciuchów dla Małgosi :tak:
Fotelik z bazą to świetna sprawa :tak: Gdyby nie to, że po Piotrku był jeszcze ok, to dla Małej właśnie taki byśmy kupili :tak: Ciągłe przewlekanie pasów było masakryczne...

Ano i zapomniałam napisać, że ze względu na konieczność zakupu ubranek (te co do mnie wrócą pewnie nie będą za ciekawe, bo większość jeszcze po Jacku ;-)) zdecydowaliśmy się poznać płeć ;-) bo mi już M śpiewa, że jak dziewczynka to takie ładne ubranka hello kitty czy coś mają :-D

Jola, no właśnie, kiedy dowiemy się co Ci w brzuszku siedzi? Jestem okrutnie ciekawa czy Zyguś czy Zygmunta:-D;-)

A co do rodziców, to ja wiem, że nie powinnam narzekać. Moi zawsze chętnie i praktycznie na każde zawołanie mi się Wojtkiem zajmą, i to tak, że nie mam obaw zostawić Go u nich nawet na parę dni. Teść się generalnie dziećmi nigdy nie zajmował więc automatycznie go nie liczę, ale teściowa mi się popsuła:dry:, i wiedząc, że mam obronę przed sobą nic nie pomaga. Trochę mnie to wkurza i smuci jednocześnie.:-(
No nic, jak już pisałam, bez łachy.

Wiecie, teraz mamy na długi weekend jechać do Grzybowa czy jakos tak, i wpadł mi do głowy pomysł, żeby tatuś z synkiem sami pojechali a ja do nauki, i poza tym potrzebuję odpocząć psychicznie od moich facetów. No S nie jest zachwycony pomysłem i chyba raczej będę na siłę zapakowana do walizki:dry:

No nic, zabieram się do nauki, a nie tylko narzekam i narzekam;-)

Ale sie dzieje na forum! nono SUPER! hehee a ja Wam sie pozale- moje dziecko ma: jednego dziadka (mojego ojca) z ktorym nie rozmawiam bo nei ma o czym (jest w PL), babcie (moja mame) wiecie jaka:-( w USA - jej meza nie wiele lepszy, hmmm od strony G - mamusia - wole nie wspominac bo mi cisnienie skacze, jej maz -pantoflarz i nie ma swojego zdania na zaden temat. hehehe
poza tym mieszkamy w UK sami i .. Suri moge zostawic tylko i wylacznie z niania (super jest) ale G odmawia ostatnio na to funduszy twierdzac, ze ja i tak za bardzo sie lenie - co mi bedzie jeszcze laby fundowal :baffled::-p hehehe Nio.

W ogole musze Wam powiedzic, ze mam beznadziejny dzien.. Zaczelo sie od tego, ze mi juz 3 ranek z kolei mala wstala o 5. G ja od razu przyniosl do sypialni (bo to najlatwiej) i puscil jej bajki. A ze ja poszlam spac o 1 w nocy - pracowalam do tej godziny to sie wsiecklam - slownik lacinski poszedl w ruch - boze dawno takiej sie nie slyszalam:zawstydzona/y: - potem padlam nie wiem kiedy do lozka. Jednakze mialam szybka pobudke i w skrucie: uslyszalam, ze jestem leniwa i ...czekajcie jak bylo to slowo...cos w stylu nie do uzycia...oo wiem 'bezuzyteczna '. Tak, jestem bezuzyteczna!
G musial sobei sam zrobic sniadanie i zajac sie Suri no i tak stwierdzil. W sumie w d... mam co on mysli, ale zabolalo mnie to zdziepko.:sorry2:Wesz jedna!:cool2::-D

Co wam powiem to wam powiem, ale rozkrecanie firmy o niskim budgecie i wychowywanie 2 latka w tym samym czasie, zajmowanie sie domem full time - nie idzie ze soba w parze. Jestem zjechana. Chyba mi sie bateryjki w koncu wyczerpaly :szok: a dzis mam Su na glowie i paczki klientom do spakowania i wyslania (musze na poczte zaiwaniac) i sily niet.
zaczynam myslec o normalnej pracy gdzie koncze o 5 i mam w nosie wsio. Wtedy zreszta moglabym w koncu pojsc na 'swoje'...:sorry2: echh...sama nie wiemmm...

nio wybaczcie, ze nie odpisuje, ale ide zaraz sobei w lep strzelac:-p:-D:angry:

Ostatnia edycja:
Ale cos smiesznego Wam napisze:

Su ma taka zabawke jajo - gdzie sie guzik wciaka i on gada, ze sie chowa go - i trzeba znalesc po glosie...co jakis czas wola JUHUUU ...I trzeba odkrecic mu lep to sie zamyka.

No i Su wlaczyla ten guzik i jajo gdzies schowala. Caly kurna dzien slysze tylko JUHUUU I am hiding! i taki smiech dziecka hahahah. JUHUUU i tak w kolko. Przeszukalam cala chalpe, normalnie myslalam, ze zwariuje... No nie ma i znalesc nie moge. Okazalo sie, ze kotu przywiazala go na szyje a ten nic...Lazil z tym po calym mieszkaniu nie wzruszony:sorry2::-D Mi do glowy to nie przyszlo.

anni ryczę, ryczę i jeszcze raz ryczę
hahaturlaczek.gif
hahaturlaczek.gif
hahaturlaczek.gif

Że Ci kot nie oszalał, to podziwiam :-D Z drugiej strony, znając Twoje szczęście, to "bydlę" pasuje do rodzinki :-D
No jak ja lubię tak zajrzeć na sekundę i odrywać się z bananem :-D

Anni, ja popieram dziewczyny, powinnaś pisać scenariusz ze swojego życia. Bridget Jones się chowa ze wstydu pod szafę.:-D Akcja kot bezcenna!!!!:-D:-D:-D

Przy okazji, pochwalę się moimi "bieżącymi" i już dokonanymi zakupami remontowymi, a może raczej służącymi ulepszeniu i upiększeniu mieszkanka.
Łóżko dziewczyn już widziałyście, bo kiedyś załączałam, ale pochwalę się raz jeszcze:
Łóżko piętrowe dla dzieci JACEKb od INTERBEDS (706887733) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego już kupiłam 1 pościel dla Madzi:
POŚCIEL ~~ KUBUŚ ~~ 140x200 cm W-wa KURIER !! (703502134) - Aukcje internetowe Allegro
W planie jeszcze 1 dla Madzi i 2 dla Weroniki, ale jeszcze się nie zdecydowałam na wzory. Tzn. Weronika jedną chce na pewno z High School Musical, ale jeszcze musi sobie wybrać drugą i od tej drugiej uzależniam drugą Magdy. Pochwalę się później. No oczywiście do tego dojdzie poducha i kołdra dla każdej i po 2 prześcieradła.
No i jeszcze kupiłam sobie szafeczkę na buty do przedpokoju na którą już od dawna polowałam i wreszcie mi się udało:
SOSNOWA SZAFKA NA BUTY (703227518) - Aukcje internetowe Allegro
Na taką typową szafkę z "uchylanymi" drzwiczkami mam za dużo butów (w końcu jest nas 4 baby w domu;-)) i taka mi właśnie pasiła. Już miałam maila od babki którą przelicytowałam czy bym jej nie odsprzedała, bo ona ma jedną taką i chciała drugą. Ale figa.:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Anni padłam po prostu :-D:-D:-D a o pracy w domu coś wiem, bo sama ciągle odwalam w domu :wściekła/y:

Dzagudku super zakupy, zazdroszczę :zawstydzona/y: wiesz, że ja też właśnie oglądam pościele i koce dla chłopaków:-D ale ceny mnie dobijają :szok:
Ale muszę się pochwalić, że byłam dziś u kumpeli i załatwiłam parę spraw :tak: po pierwsze łóżeczko mogę narazie mieć, więc Zyguś będzie miał gdzie spać :-D a po drugie kumpela załatwi mi za dobrą cenę materac dla Maksa i zagłówki do łóżka Jacka :tak: no kochana kobieta jest ;-)
Ano i nie pochwaliłam się, że zakupiliśmy łóżko dla Jacka;-) o coś takiego:
Łóżko sosnowe Borg 90 x 200 z szufladą (699554739) - Aukcje internetowe Allegro
No ale w związku z tym mam problem czym umeblować resztę pokoju, bo meble sosnowe nie dość, że strasznie drogie, to jeszcze mi się opatrzyły, bo mam ich troche w domu :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry