reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni Ty bezużyteczno kobieto weź się wreszcie do roboty, a nie opierdalasz się po kątach:-p;-). Powiem ,że mnie rozwalasz ze swoim chłopem trafił Ci się naprawdę rzadki okaz:baffled:, może do muzeum się nadaję:dry:, jak myślisz?
A Su jest niesamowita, ma pomysły:-D
Jolka łóżko jest fajne:tak:, a i DZagud też zakupy super, poszalałaś;-)

Dzisiaj była u nas moja siostra z synkiem w wieku Nati, zabawa ich polegała na tym że Michałek się bawił i szalał, a moje dziewcze siedziało na kolanach u mnie i się przyglądała, dopiero po jakiejś godzince zeszła i poszła się z nim pobawić:tak:. A polegało to na tym że Nati pokazywała mu swoje zabawki a Michałek brał (na szczęście Natalii o to właśnie chodziło). A na koniec zaczęli sobie całuski dawać:zawstydzona/y:.

reklama
Witajcie kochane!
Ja z doskoku. Poczytałam wszystko, ale nie dam rady odpisac. U nas wsio dobrze. Kolanko już ok. Zu pobiła dziś swój rekord życiowy w spaniu. Obudziła się o 9.30:szok::szok::szok: Ja ją trzy razy budziłam i za każdym razem obracała się tylko na drugi bok. Ale zdrowa jest, gorączki nie ma;-)​

No i ktoś ma gorzej???

Jeśli chodzi o dziadków naszych dzieci.... Zu nie ma dziadka żadnego. Mój tata nie żyje, ojciec mojego m nie wiadomo gdzie. Mama moja schorowana nigdy o Zu nie pyta, dzwoni tylko jak jej się pogarsza i lamentuje nad sobą. Matka mojego m same wiecie.... Podała Zu razem z nami do sadu o eksmisję. Tyle tylko wniosę do tematu. I faktycznie jak Esia pisała, jeśli ktoś ma gorzej może nie jest lżej, ale nie czujemy się tacy osamotnieni w temacie:tak:

Dobrej nocki....
Zmykam śpiulkać.​

Ostatnia edycja:
Dzagud fajne te zakupy - a szafka na buty rzeczywiście ok :tak: Sama mam problem z butami, trzymamy w wielkim kufrze posagowym, no ale powoli przestają mi się mieścić, a jak jeszcze dojdą dziecięce :szok:
jolka łóżko super :tak: Do sosnowego właściwie wszystko pasuje - możesz łóżko potraktować jako jedyny taki element duży, a potem dograć jakimiś mniejszymi dodatkami :tak:
A, i doczytałam że podejrzycie Zygusia - to znaczy, że do tej pory świadomie nie chcieliście znać? Chylę czoła - ja bym tak nie wytrzymała (i nie wytrzymałam) ;-)
aniajw no, zabawy dwulatków bywają intrygujące :-D

Dobra Aniealp zapomniałam o tobie :zawstydzona/y: wybaczysz??? chyba nie masz wyjścia, bo wiesz gniewać się na kobietę w ciąży :-p

Esia no właśnie też tak myślałam, że może Maksowi też kupimy sosnowe o takie:
IKEA | Łóżka | Łóżka | KRITTER | Łóżko/ barierka
a resztę mebli nie mogę się zdecydować, bo to co mnie zachwyca jest za drogie, no ale wstępnie wybraliśmy takie:
Meble pokojowe/ Systemy _ BodzioSystem _ Elementy - strona 4 - Meble kuchenne, pokojowe, sypialniane, tapicerowane - BODZIO
Tylko właśnie nie widzę jak to wszystko razem będzie wyglądać :confused:

Jola, łóżeczko na wypasie, ale jaka cena, faktycznie, nie tanie te sosnowe:dry:
Dzagud, zazdroszczę zakupów, ja już co swoje wydałam na remonty i tera ni mom więcej:-D;-) Ale i współczuję, bo sajgon będzie nieziemski coś czuję;-), a potem sprzątanie brrrrrr:szok:
Co to ja miałam...właściwie to dziś dzień nawet na plus.
Opracowałam sobie wszystkie zagadnienia do obrony, S mi nawet jakoś bardzo nerwów nie popsuł, a Wojtek śpi od 21.00 co jest cudem niespotykanym:szok:
Teraz sobie piję drinusia, zupka na jutro się gotuje a ja do Was skrobię :tak:
Całkiem miły dzień, co rzadko się zdarza ostatnio:-(
Anni, :-D:-D:-D:-D:-Ddziewczyno, podziwiam za siłę i spokój ducha. :tak::tak::tak:

agik no to super :-) Tej nauki też chyba nie będziesz miała aż tak dużo, skoro szybciutko tematy opracowane :tak: (no, chyba że miałaś super notatki i wystarczyło je zebrać do qpy).
jolka cóż, meble każde z osobna fajne, ale razem to mogą nie grac :sorry2: Łóżko z ikei wygląda na dość "surowe" a te kasztanowe meble są takie "gładkie" - to się może gryźć :sorry2: Moim zdaniem można łączyć różne faktury i nawet rodzaje drewna, jednak style to już gorzej - lekko "siermiężny" z "dopracowanym" raczej nie będzie grał...
Ale oczywiście wszystko rzecz gustu :tak:

Esia widzisz, bo ja to w takich sprawach bezguście jestem :zawstydzona/y: jest jeszcze opcja łóżka niebieskiego dla Maksia, ale już nie drewnianiego
No i chyba zaraz się rozryczę, bo już naprawdę nie wiem co mam z tym zrobić :-( tyle mebli naoglądałam i wiem, że nic nie wiem :baffled:

Jola ja też mam z tym problemy, dlatego staram się jednak mieć wszystko w podobnym stylu (w ramach jednego pomieszczenia ofkors). Nie umiem eksperymentować i w cholerę trudno dobiera mi się rzeczy, by pasowały :sorry2:
A z oglądaniem mebli to ja mam tak, że im więcej widzę, tym lepiej wiem co mi się nie podoba. Niestety, nie przekłada się to na wiedzę, co mi się podoba :sorry2:
Niedługo czeka mnie przemeblowanie pokoju dziecięcego - na razie po prostu wstawiliśmy tam łóżeczko Małgosi, ale właściwie nie ma miejsca na zabawki, stoją 2 komody, z jednej mogę zrezygnować, no ale coś trzeba będzie kopić :dry: Nie jestem tym zachwycona...

Jolka slonko!
Mi pasuje do siebie i to bardzo bo lozeczka z ikei specjalnie surowe,nawet lakierem nie pociagniete aby wlascicielmogl,jesli chce,pomalowac na pasujacy kolor.Co ja bym radzila-kupcie i bejca w koloze mebli maznijcie .Bedzie przeslicznie.Wiem ze nie kupujesz po to zeby przemalowywas ale... :)

Ja jzu bym spac poszla tylko Amela wojuje w lozku...padam...

Moj dziadzio znow w szpitalu,kolejny zawal...zebym tylko zdazyla z wizyta... :(((

Dobranoc.

Aha!Esik.Wale w kimonko,pogadamy jutro co?Buzka:*

reklama
Olla śpij dobrze :*
A co? Hopsa-hopsa? :-D
Trzymam kciuki za (rum)dziadka :tak: Na pewno wydobrzeje do Twojego przyjazdu :tak:

jolka Olla dobrze pisze - można samemu pomalować kolorowym lakierem i na pewno będzie to lepiej wyglądało :tak: Ja o takich rzeczach nie myślę, bo wychodzę z leniwego założenia, że kupuję gotowe (zwłaszcza jeśli tanie nie jest :sorry2:).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry