Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla Tymusia życzonka powrotu do zdrowia i do domku. Szopka, trzymaj się, wiem jak ciężko jest z dzieckiem w szpitalu.:-(Buziaki.My takżeSzopka-duzo zdrowka dla Tymusia! Trzymamy kciuki zeby szybko z tego wyszedl.
Buziaki dla Twardziela!!! :*
Piotrek może w tydzień tyle zje ;-)
Jakby tak ciągle wcinała i była kwadratowa, to co innego - ale tak...
Magda generalnie je przeciętnie, ale są dni, kiedy jedzie praktycznie na mleku rano i wieczorem, a w ciągu dnia coś tam parę razy ugryzie, a innym razem z kolei paszcza się Jej nie zamyka.
Tak że obserwuj, ale myślę że to przejściowe.
Na wakacjach Magda nie je prawie wcale - i to drugi rok z rzędu - nie wiem, jod nadmorski Jej nie służy????
A dla odmiany wczoraj zjadła (prócz mleka ofkors, bo to jest stała) 2 parówki, potem michę rosołu (z tym że słowo "micha" dotyczy zupy, kluski były dokładane 3 razy), a 2 godziny później 1,5 kotleta mielonego słusznej wielkości.
Moje dziecko jest klucho- i mięso- żerne. Wczoraj wchodzę do domu i słyszę krzyki "mincho daj, mincho daj".

). Pani powiedziała mi że pośpiechu nie ma, widocznie Magda nie jest jeszcze gotowa. W tej grupie dzieci są oczywiście regularnie sadzane na nocnik, jednak normalnie zakłada się im też pampersy. Może jak będzie codziennie widziała inne dzieci robiące do nocnika to spapuguje. Oby!!!:-(