• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
zgadza sie ja teraz sie rozkreciłam bo wyście sie rozkreciły, jak tak nikt nic nie pisał to jeszcze gorzej sie czułam;-) jak co chwila wchodziłam na strone a tu nic... ale się rozkreciło i jest przyjemnie:-D

Esia słodkich senków:tak:
chociaż jest późno, zrobilam budyń i czekam aż wystygnie, cały dzień o nim myślałam, ale dopiero teraz mąż mnie zmobilizował do ugotowania, wczesniej miałam takiego lenia, że nawet mi się leżeć nie chciało:no: mam nadzieję, że pogoda jutro będzie dużo lepsza, bo takiej jak dzisiaj nie cierpię:wściekła/y:

Witaminka:

Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin, wymarzonego porodu :-D i pięknie rosnących dzieciaczków!!!!

Witaminka i ja się przyłączam do życzeń, spóźnione ale gorące:-D .

Ale wczoraj napisałyscie a ja wcale nie wchodziłam bo pomyslałam sobie ze jest niedziela i pewnie pustki na forum a tu:no: ,ale też miałam lenia wczoraj. Pół dnia leżałam i nic nie robiłam, byłam aż zła w końcu wieczorem chociaz na krótki spacer męża wyciągnęłam.

No widzisz Kotek jak to mowia "jak kota nie ma to myszy charcuja.."hehehe:-D

Ja wczoraj calkiem fajnie - dzis to nie za specjalny dzien - pada deszcz - szaro :sick: brzydko - zjadlam z pol ciasta i kurcze nawet to mi humoru nie poprawilo....ide jeszcze spac.

moze jak wstane to mi sie polepszy humorek - miejmy nadzieje.

Jolcia będziemy cię wspierać psychicznie :) miłego dnia w pracy;-) :-)
dorotko, co ty spać nie możesz?:-( 1:40- twój ostatni post a jak było na urodzinkach brata?, najadłaś się wreszcie czy wszsystko zostało zwrcone naturze zanim przyswoiłaś?:happy:

kotku brakowało nam ciebie wczoraj:tak:

Dziewczyny zaczynamy nowy dzień i oby było pięknie:-D
Do mnie właśnie jedzie kurier- wiem bo dzwonił; więc przywiezie jakieś cudeńka dla mojego synusia; potem brykam do skarbówki:baffled: to z 1,5h spacer i wracam do pracki i musze zrobić wszystko czego nie zrobiłam w weekend a powinnambyła:):laugh2:

reklama
Przyszło łóżeczko:-D ale co i jak powiem wam dopiero jutro najwcześniej, bo ja go nie złożę a Kot dziś ciemną nocą wróci do domu wiec, może jutro po pracy je zmontuje:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry