reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Efilo ja najwięcej dobrego czytałam o materacykach kokos-pianka-gryka i taki właśnie kupimy.

Ja też Esiu, tylko problem w tym że to same mamusie pisały. A w wypowiedziach ortopedy znalazłam tylko o całych z kokosu i jestem cała głupia przez to. Gdzie się natknęłaś na to 'dobre'?

Dzagud,
ja czuję na pęcherzu ale nie na tyle żebym musiała biec. Aczkolwiek uczucie dosyć dziwne czasem.

reklama
Dzagud - ja mam identycznie! robie zawsze siusiu przed wyjsciem, ale i tak pol godziny potem (szczegolnie jak gdzies ide - nie wiedziec czemu - chyba jak chodzimy i sie ruszamy to ucisk jest wiekszy) lece do kibelka.

Jak bylismy wczoraj na spacerze w lesie (dzieki Bogu ze las) to poprostu nie wytrzymalam i musialam za drzewkiem:zawstydzona/y:

hehehe no coz...ciekawe jak to bedzie dalej...

Dzagud szybciorkiem załatwiaj ten net! :tak:

Efilo niestety, nie zapisywałam linków a tylko ostateczną decyzję :zawstydzona/y: Tak się właśnie zastanawiam - ale chyba nie były to tylko opinie mam :eek: Na pewno bazowałam też na decyzji znajomej (wiem, że przegląd jaki zrobiła był rzetelny - no ale nie dopytywałam o szczegóły...). Chyba mam za dużo na głowie i już nie ogarniam detali :eek:

Ania
przyznasz mi się co masz w brzuszku?

Gdybym tylko wiedziala...:-)
Naleze do grona cierpliwych, ktore plec dziecka poznaja dopiero podczas porodu - przyznam sie szczerze ze ciekawosc zrzera mnie okrutnie, ale za pierwszym razem wytrzymalam i tym razem sie nie poddam. Zreszta juz niebawem wszystko bedzie jasne:happy:

Gdybym tylko wiedziala...:-)
Naleze do grona cierpliwych, ktore plec dziecka poznaja dopiero podczas porodu - przyznam sie szczerze ze ciekawosc zrzera mnie okrutnie, ale za pierwszym razem wytrzymalam i tym razem sie nie poddam. Zreszta juz niebawem wszystko bedzie jasne:happy:
Ania podziwiam Cię ja bym nie wytrzymała:tak: , mi lekarz dziś znowu potwierdził dziewczynkę i jestem bardzo szczęśliwa:-D .

reklama
a ja dziś zmnów na wizycie usłyszałam, że wszystko jest wzorowo, świetnie i oby tak dalej:tak:
to jedyna rzecz, jaka mnie ucieszyła, do humor mam nieziemski, chce mi się wyć i nic poza tym:sick: w zasadzie to nawet nie chciało mi się przedtem nic pisać, ani nawet czytać:-(
co do tego kłucia przy cewce moczowej, to wszystko ok, ma prawo bo się coś tam naciąga (nie pamiętam nazwy)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry