reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Siwucha witaj serdecznie:-D . Ano troszke się martwiłyśmy że się tak długo nie odzywasz, dobrze że masz juz dostęp do netu i teraz już chyba bedziesz z nami na bieżąco;-) . Pochwal się jeżeli masz już coś dla dzidziusia, bo tu dziewczyny rozszalały się na dobre:-D .

reklama
Esia, Kotek - Oby wam te STO DNI minęły szybko i przyjemnie :-)

Siwucha - witamy gorąco, twoja nieobecność nie umknęła nam i trochę się martwiłyśmy...

Czesc dziewczyny, nie bylo mnie jakis czas i chyba nie zdaze przeczytac wszystkich postow ktore przybyly ale witam ponownie ;-) Bylam na wakacjach, chcialam zdazyc przed ostatnim trymestrem a i maz mial zalegly urlopik. Pierwsze co zrobilam po powrocie-to wlazlam na wage, mam 10 do przodu, troche sporo jak na pierwsza dzidzie. Ale co tam byle niunia byla zdrowa. W pazdzierniku musze wracac do pracy to szybko schudne.

Hej Kotek07- wakacje super, troche meczace bo pojechalismy na objazdowke samochodem ale bylo bardzo fajnie. Teraz juz ostatni trymestr to nie mozna juz podrozowac za duzo. Potem niunia sie urodzi to z malutkim babelkiem tym bardziej wiec wykorzystalismy ostatni moment ;-)

Izka wklejaj szybko jakieś świeże zdjęcia, najlepiej z wakacji, w bikini :-) byśmy uwierzyły w te twoje 10kg!! A muszę Cię zmartwić że nie pobiłaś rekordu bo wiele z nas 10kg na plusie miało już jakiś czas temu :-D

reklama
No to czym ty się martwisz Kotek? Ja się przyznam że mam już +11, a wiem że są czerwcówki co mają ciut więcej kochanego ciałka :-)
Będziemy się martwić po porodzie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry