reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

oj humorki ciazowe. mnie czesto dopadaja... ale bedziemy je potem z humorem (troche innym) wspominac i nawet smiac sie z samych siebie. wierzcie mi!!!! a u mnie to trwa chwile jest super a za chwile tragedia aaaaaaa

reklama
świetnie by było, gdyby u mnie to były humorki ciążowe, po prostu nic się nie układa, tak jak miało być, wszystkie plany trafia szlag, co jakiś czas nowe "rewelacje"... a jeszcze dzisiaj pogada dowaliła na maxa- pada śnieg:wściekła/y: to tak w srócie. Ale mam nadzieję, że wszystko zacznie się układać i mimo przeciwności losu coś się jeszcze uda...

świetnie by było, gdyby u mnie to były humorki ciążowe, po prostu nic się nie układa, tak jak miało być, wszystkie plany trafia szlag, co jakiś czas nowe "rewelacje"... a jeszcze dzisiaj pogada dowaliła na maxa- pada śnieg:wściekła/y: to tak w srócie. Ale mam nadzieję, że wszystko zacznie się układać i mimo przeciwności losu coś się jeszcze uda...

Kachasku nosek do gory
wszystko sie jakos ulozy
tule mocno:-)

Kachasku na pewno w końcu zacznie się układać po Twojej myśli:tak: .
Dorotka a jaki u Ciebie dziś humorek? Mam nadzieję że smutki odeszły:-D .

Ja mam tez dziś studniówkę, Esia najlepszego!:cool2:

Kotek, Esia - wszystkiego naj:tak: już coraz bliżej:-)
dziewczyny dzięki, wiem, że kiedyś jakoś się poukłada, tylko ja nie lubię czekać:wściekła/y: bo potem będzie za późno:sick: ale już kończę narzekać

Wiecie co tak sobie pomyślałam że fajnie by było utworzyć wątek z naszymi datami urodzin, zawsze to miło kiedy ktoś pamięta o urodzinach.
A jak juz urodzą się nasze dzieciaczki to obok zrobić listę z ich datami urodzin. Co wy na to? I czy jest ktos chętny żeby taką listę stworzyć? Bo ja nie bardzo lubię zajmować się takimi sprawami :-( :-).

możemy utworzyć, ale dole, jak wchodzisz na forum masz podane, kto dzisiaj obchodzi urodzinki (i które:)) tylko musisz mieć podaną datę w swoich ustawieniach

Dziewczyny przepraszam że tak długo mnie nie było!! Nie mogłam nawet się odezwać bo nie miałam dostępu ne netu-przełączałam się na netię z neostrady i duuuużo było zamieszania. Ojej jak ja nadrobię tyle zaległości. Nie wiem czy dam radę przeczytać wszystko:-) Mam nadzieję że sie nie denerwowałyście???

reklama
UŁatwcie proszę i napiszcie w skrócie co się wydarzyło, czy ze wszystkimi wszystko ok?? U mnie tak-26 idę na usg i może wkońcu dowiemy się jakiej płci jest moje Maleństwo:-) Aha męczy mnie tylko od 3 tygodni uczulenie, zadrapałabym te moje krosty na nogach do krwi. Już wyprałam wszystko od nowa i staram się dbać o dietę ale nie działa-piję wapno mam nadzieję że wkońcu przejdzie buuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry