reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Zazdroszcze wakacji - objazdowka po jakim kraju jesli mozna zapytac:confused: .
Ja sie nastawiam na jakies mega wakacje na przyszly rok - trzeba bedzie odreagowac dwojke szkrabow;-) :-)

reklama
Aniu a czy z Jasiem w brzuszku miałaś jakies przeczucia że to chłopiec?
Szopka to dobrze że nie jestem sama. Ja zawsze miałam problem z utrzymaniem wagi, ciągle musiałam się odchudzac dlatego teraz tez wole się pilnować żeby nie przytyć 30 kg w ciąży, ale to nie jest takie proste.

Na nadmiar wagi polecam karmienie piersia ;-) - spadlam w przeciagu miesiaca no moze 1,5 ponizej swoje wagi sprzed ciazy (rozciagnieta skora na brzuszku zostala, ale waga wygladala blyskawicznie bajecznie:-) ;-) ).
Ja obecnie notuje +10kg:-)

Oboje z mezem uwazalismy ze bedzie chlopiec - no i sie sprawdzilo.
Teraz za to "wciskamy" w siebie ze bedzie babeczka;-) - wierze w samo spelniajace sie przepowiednie;-) :-p :cool2:

Znikam, bo w domu czas cos posprzatac (moj Jasio odpoczywa do jutra u babci w Zakopanem - a ja zamiast ogarniac dom to klikam - uzaleznienie od bb:cool2: )

Ania.G-przejechalismy sie po Kalifornii-mieszkam w Oregonie, to rzut beretem ;-) Nie wiem czy nie wrocimy do Europy na stale wiec moze to byla ostatnia okazja, kto wie. Takze wakacje sie udaly.
Zdjec w bikini nie wkleje bo akrany wszystkim popekaja :-) :laugh2: Ale pochwale sie brzusiem niebawem, tylko najpierw uporzadkuje wszystkie zdjatka ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry