reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Hej dziewczyny!!!
Co tam u was słychać i jak sie czujecie ja nadal bez uciążliwych objawów,
w czwrtek byłam na USG i lekarz mi wyliczył date porodu na 14 czerwca a z USG wyszło na 19 czerwca, ale według moich obliczen to ta data na 19 jest bardziej prawdopodobna.
Fantazja jak samopoczucie przed jutrzejszym USG bede trzymac kciuki zeby wszysko było ok.
Pozdrawim was mamuski :)

grygana jeśli wszystko w porządku to tylko pozazdrościć. Ja niestety borykam się z porannymi mdłościami, choć na szczęście nie są jakieś drastyczne i na ogół po godzinie od wstania mi przechodzi. Najlepiej jakbym pospała do 10, wtedy wstaje już niemalże 'bezobjawowo'. Piersi pobolewają ale nie jakoś bardzo upierdliwie. Tylko dzisiaj jak musiałam przebiec kilka kroków to mi dały popalić.
Sama czekam na usg z niecierpliwością. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i zobaczę bijące serduszko. Ale to dopiero 6.11. więc jeszcze ponad tydzień.

A przy okazji - widać już coś po Was? Bo moja psiapsióła o której od czasu do czasu będę Wam marudzić, to w 7t.c. miała brzuch jak w 5 miesiacu...:szok:

nie nie to stanowczo za wcześnie, u mnie nic nie widać tylko mój mówi że mam duże "baloniki" :-) zdziwiłam się co do tej Twojej psiapsióly-hmmm moze to były sześcioraczki......???

Co do brzucha - to mi juz widac od tygodnia. Na poczatku bylam zla, bo nie chcialam jeszcze rozpowiadac o ciazy a tu widac jak na dloni. Ale to ponoc rodzinne-mojej cioci tez bylo widac w 2 m-cu:-D
No a dzis usg. Boje sie ale i nie moge sie doczekac. Byle do 15ej.

reklama
Cześć Mamuśki,

Fantazja, trzymam kciuki, będzie super, zobaczysz. Ja się też denerwowałam, ale głównie tym, że będzie dwójeczka zamiast jedyneczki.:-D Ale jest OK.
Ja jestem osobą dość tęgą sama w sobie, ale widzę po dole brzucha, że już mi się zaokrągla i jest twardszy niż normalnie.

A jak tam, w pracy już mówiłyście? Ja się strasznie denerwowałam, ale w końcu postanowiłam, że po USG powiem, bo dłużej nie wytrzymam. No i powiem Wam, że bardzo dobrze zostało przyjęte. Wszyscy mi gratulowali, szefowa z moim bezpośrednim przełożonym już kombinują mi zastępstwo - na wypadek gdybym poszła na zwolnienie. Tak że jest super.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry