reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jestem wrocilam;-)
Pierwsze slowa B kocham Cie mocno,czemu dzis tak smierdzisz olejem:-DUwielbiam go za to hehe:-D
Toska-jak tak bedziesz planowac kiedy tak kiedy nie to do czerwca doc:-Diagniesz.Niemniej jednak ciesze sie ze dobrze sie czujesz i masz super nastroj.
Anielap-a sie pochwale a jakze a przytylam a kto mi zabroni:-pPrawie 5 kilo przytylam juuuuuuupi...Jeszcze piec i bede w siodmym niebie.
Ale powiem Wam ze jest lepszy powod mojej pociechy z roboty.Ja zawsze lubialam gotowac ale moge sie pochwalic ze tam mnie nauczyli super gotowac :tak:Ach te sosiki na winkach i takie tam rozne.Jakby ktoras a Was potrzebowala rady albo fajnego przepisu sluze uprzejmie:tak::-)
No troszku ide poczytac,szuru buru i spac.
2 dni wolnego juuuuuuuuuupiiiiiiii;-)

Ostatnia edycja:
reklama
oj to ja chętnie troszkę pokorzystam z Twojej wiedzy :-) gotować uwielbiam (głównie jak nie muszę ;-) )
Dobranoc!

Dzień dobry :-)

Stasiek biega w okół mnie ze skarbonką i woła: "Ręce w górę, majtki w dół, pieniążki na stół":dry::baffled::-D Nie wiem czy to najlepszy sposób na zarabianie pieniądzy;-)

Lecę do księgowej,

miłego dnia wszystkim

Ps. Elmaluszku nie pytaj, tylko wrzucaj w wolnej chwili przepisy:tak: Ja jestem chętna na te sosy z winem, bo to moja słaba strona.

hejka dziewczyny

Anielap super ze taki milusi dzien spedziliscie,my wczoraj bylismy u tesciow za radomiem i tez caly dzien praktycznie na dworzu

Elmaluszku to super ze przytylas chudzinko,a za przepisami to tez jestem za

Toska milego dnia ciezaroweczko na wylocie

a i julka zakwalifikowala sie do przedszkola

dorotko gratulacje! u nas się okazało że wyniki 28.04. więc jeszcze poczekam w nerwach cała :p
elmaluszku ja ci parę kilo chętnie odstąpię, tak się objadam słodyczami że chyba nigdy nie wrócę do formy :p
anielap wspaniały dzionek! oby więcej takich ja twierdze że jak słońce świeci to się żyć chce a gęba sama się śmieje!
toska rozpakujże się babo! wiesz co ja miałam również obawy co do uczuć w stosunku do drugiego dziecka i muszę przyznać że początki były trudne i ciężkie, ale w tej chwili zakochana jestem w Tami bez pamięci, odkąd zaczęła się uśmiechać, szczerze mówiąc dopiero przy niej wiem co to radość z macierzyństwa, przy Eryku za dużo miałam obaw, stresu, czy dobrze robię, czy ta krostka coś znaczy 9 przenośnia) czy wszystko jest "książkowo"... przy Tami na prawdę macierzyństwo jest mi wielka radością nie mam tylu nerwów co przy Eryczku :D

Podanie do przedszkola poszło... Ufff..... teraz wyniki, dopiero 7czerwca:sorry2:

Dzagud nie gratulowałam sukcesów Weroniki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dumna pewnie jesteś jak nie wiem co... Gratulacje!!!!!

Elmaluszku cieszę się z tych Twoich kilogramów:tak: To bardzo dobrze.... Tak trzymaj:-D

Toska a skąd Stasiek ma takie teksty:-D:-D:-D No padam ze śmiechu jak sobie to wyobrażę...:-D Kiedy rodzisz?;-)

Dorotko jak Ci dobrze że już masz wyniki rekrutacji z przedszkola. Super że Julka się dostała:tak: Jak samopoczucie?

a i julka zakwalifikowala sie do przedszkola

gratuluję!

toska rozpakujże się babo!

:-D:-D:-D
dobrze, idę pogadać z Juniorem, żeby się zaczął szykowąc do wyjścia:-)
może dzięki temu ciotki z BB wrócą na forum.

wiesz co ja miałam również obawy co do uczuć w stosunku do drugiego dziecka i muszę przyznać że początki były trudne i ciężkie, ale w tej chwili zakochana jestem w Tami bez pamięci, odkąd zaczęła się uśmiechać, szczerze mówiąc dopiero przy niej wiem co to radość z macierzyństwa, przy Eryku za dużo miałam obaw, stresu, czy dobrze robię, czy ta krostka coś znaczy 9 przenośnia) czy wszystko jest "książkowo"... przy Tami na prawdę macierzyństwo jest mi wielka radością nie mam tylu nerwów co przy Eryczku :D

dzięki :-)

Podanie do przedszkola poszło... Ufff..... teraz wyniki, dopiero 7czerwca:sorry2:

trzymam kciuki:tak:

Toska a skąd Stasiek ma takie teksty:-D:-D:-D

Kumpel - Dziadek:dry:
Zna też kilka tekstów z "Misia" i "Rejsu":-D

Kiedy rodzisz?;-)

może dziś, może jutro ..................:rofl2:

Elmaluszek-wrzucaj przepisy ile masz, ja bede drukowac i przedstawiac mezowi (on lubi pichcic co mnie cieszy i ciagle szuka nowych fajnych przepisow). Gratki 5 kg, trzymam kciuki za nastepne.
Sorga-ale ladnie napisalas o tym drugim dzieciatku :-)
Toska-ja tez juz sie nie moge doczekac tego Twojego junorka :-) Rozpakujze sie :-) A teksty Stasia mnie powalaja, ale masz wesolo :-)
Dorotka-gratulacje dla Julci :-)
A ja dzis pojechalam na badania, czy nie jestem narkolem :-) hehe, tutaj to normalne ale sie troche zdziwilam bo nie wiem dlaczego ale ubzduralam sobie ze to bedzie test krwi. Przychodze do kliniki wszystko pieknie i tak sobie powiedzialam do babki dla pewnosci czy to bedzie krew, a ona : "nie, mocz". No i tu sie pojawil problem bo nie zdazylam rano nawet kawy dopic, wybieglam zeby tylko sie nie spoznic a tu kaza sikac...babka chyba sie zorientowala ze cos nie tak i zaproponowala mi wode, wydudlilam ile sie dalo i jakos poszlo, hehe. Teraz czekam do jutra na wyniki i jak sie okaze ze jestem czysta ;-) to moge zaczac w srode. Przedszkole juz ustawione. Teraz sie stresuje czy sobie poradze, trzymajcie kciuki.

Dla wszystkich babek buziaki,

Dorotka, gratulacje dla nowego przedszkolaka.:tak:U nas wstępne wyniki kwalifikacyjne w ten piątek, a lista dzieci przyjętych w następny, czyli 30tego. Też już nie mogę się doczekać, bo chciałabym już wiedzieć.:baffled:
Toska, Staśkowi w tekstach to nikt kroku nie dotrzyma.:-D Fajnego ma Dziadka.:tak:Magda też coś czasem chlapnie, ale gdzie Jej do Mistrzunia.:-D A z porodem to widzę że jednak czekasz babo na byczka...:-D
Sorga, no widzisz.:tak:Super to napisałaś, a pamiętam jak się okazało że to będzie "szczelinka" jaka byłaś załamana. Mówiłam Ci że to przyjdzie i jeszcze nie będziesz sobie wyobrażała że mogłoby być inaczej. Gratuluję zakochana Mamuniu.;-)
Elmaluszku gratuluję dodatkowych kilosów, w dalszym ciągu chętnie odstąpię trochę swoich.;-)A przepisy dawaj koniecznie, ja też uwielbiam nowości.:tak:
Izka, no chyba nie masz wątpliwości że test wyjdzie ok???:-D Zobaczysz, dasz radę z robotą.:tak:
Anielap, za Ciebie Kochana trzymam mocno kciuki, żeby Zu do przedszkola przyjęli.:tak:Kurka, jakoś Ci tak pod górkę, niech choć to się uda.:tak:
A co do Weroniki, to nie ma co gratulować - jakby się załapała to chyba by wczoraj dzwonili. Więc nic z tego.:no:

reklama
toska masz racje- czekaj na byczka, byki wspaniałe są! Mój Kot to Byk... a jak celowaliśmy żeby Eryk byczkiem był! no ale u nas klapa, trzymam wiec kciuki za byka:)
ja chora:( posadziłam tami przed tv i się inhaluje... wyrodna matka :p

Do góry