reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Sorga to pomyśl, że na pracę zawsze się znajdzie czas, a teraz jest pora na odpoczynek:tak:
przybiłam dzisiaj puzzle do ściany, myślałam, że jak mąż wróci, będzie marudził, że mu dziury w ścianach porobiłam, ale spoko, powiedział, że mam ich nie ściągać do następnego remontu, bo inaczej będziemy mieć dziurawe ściany:szok: więc jak mi się znudzą, to pozatykam dziury zieloną plasteliną :)

No właśnie nie moge:( na jutro 4 stronki zaledwie musze zrobić ale jaaak mi sie nie chce :baffled: :no: :-( żeby sobie poprawić humorek poszłam sie zrelaksować do wanny i teraz mi sie tylko spac chce, a musze...:sick: :zawstydzona/y:

biedactwo... ale dasz radę, ja się zabieram już tydzień do pisania referatu i zabrać nie mogę, na szczęście to chyba na koniec kwietnia. zrób sobie te 4 stronki i będziesz miała z głowy:tak:
ale ja też co chwilę zaglądam, czy któraś cos napisała, a tu echo... a jak jest dużo, to nie nadążam:szok:

Dziękuję bardzo za życzenia studniówkowe :-)
Kotek dla Ciebie wczorajszo - najlepszego! :-D A dzisiejsze dla Dorotki :-)

Wczoraj zmuliło mnie strasznie i po powrocie z pracy już tylko leżałam... :sick: Dzisiaj jest troszkę lepiej ale nadal czuję się okropnie zmęczona - od poniedziałku na zwolnienie! Muszę odpocząć choć tydzień... :sick:

Dorotka, Kotek, Esia wszystkiego najlepszego z okazji studniówki, żeby dzieci były zdrowe i grzeczne

Kotek, Esia przepraszam, że dopiero teraz, ale wczoraj nie miałam czasu nic napisać :zawstydzona/y:

Dziewczyny nie zazdroszcze pracki...Ale jestem pewna ze sie sprezycie...i po bolu1
Sorga - mowisz o grafice - (strony internetowe) - wiem cos o tym i powiem, ze nie latwo - bo wena nie zawsze chce przyjsc...:dry:
mi to sie nic a nic nie chce ostatnio...:-(
choc bylam na "wiosennym" spacerku i mimo deszczu hehehe bylo przyjemnie!

WIOSNA, WIOSNA PRZYSZLA!!! DZIEWCZYNKI KOCHANE:-) :-) :-)
kONIEC Z SZAROWA ...(mam nadzieje)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry