reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Przepis baaardzo prosty: 1kg mąki, 1kg margaryny, no i oczywiście 1 pifko :-)
Na ciasteczku robimy kleksa, ja najbardziej lubię powidła śliwkowe, później pieczemy 10-12min na temp 220stopni i na koniec lukrujemy i zjadamy :-D

niestety ja mam 4 stronki tłumaczonka do zrobienia, generalnie takimi rzeczami sie nie zajmuje (jaks dziwna umowa:confused: :)i jakos przysasc nie moge:P właśnie wstałam po 2 godzinnej drzemce - zmogło mnie:laugh2:

a ja już do niczego głowy nie mam, bo o niczym innym nie mogę teraz myśleć jak o aucie:szok: szukam autka, dostałam 6000zł na coś innego, a tego jak się naprawi to sprzedamy:tak: :-D

Sorga - no to w takim razie udanej pracki nad tlumaczonkiem ;- ) Mam nadzieje, ze krotki wypoczynek dobrze Ci zrobil...

Kachasku hehehe - udanych zakupow wiec... takie pieniazki to nie lada sumka ;-)

Ja tez bym pomyslala chetnie o autku, bo czasem trudno mi sie przemieszczac, ale nie mam PL pawo jazdy i szczerze to wole wziasc kilka klas tutaj bo jakos troche inaczej tu sie jezdzi i sie straszzliiiiwiiee boje:szok:

ale moze po porodzie mi sie uda:happy:

reklama
Wiecie co tak sobie pomyślałam że fajnie by było utworzyć wątek z naszymi datami urodzin, zawsze to miło kiedy ktoś pamięta o urodzinach.
A jak juz urodzą się nasze dzieciaczki to obok zrobić listę z ich datami urodzin. Co wy na to? I czy jest ktos chętny żeby taką listę stworzyć? Bo ja nie bardzo lubię zajmować się takimi sprawami :-( :-).

Ponawiam pytanie bo jakoś nikt nie odpowiedział co Wy na to?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry