reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Witam Was !!!
dopiero teraz trafiłam na to forum i żałuję, że tak późno !!
Przyłączam się do grona (jeśłi pozwolicie) przyszłych CZERWCOWYCH mamuś :)
Mam termin na 10.06 :)

Cześć Mamuśki, ale jesteście produktywne, wow nie mam jak Was nadrabiać. Co do Sorgi to wiem, że jej padł internet w domu, więc się nie niepokoicie.

Jolka mój Małż już dwa tygodnie z rzędu siedzi w Poznaniu, to może ja do Poznania a ty do Krakowa i tak się zbilansujemy :-D:-D:-D. A tak serio to jakbyś była to daj znać wcześniej to może się spotkamy, co?

Dorotka, Kachasek
gratuluje zakupów, ja dziś wreszcie siadłam i spisałam co mi jest do szpitala potrzebne i już zakupiłam na allegro 2xkoszulkę do karmienia i szlafrok (nigdy nie korzystałam z tego przybytku, no ale jak mus to mus).

Esia dumna jestem, że taką odwagą się wykazałaś, jak widać nie taka Dorotka straszna jak ją malują ;-)

Luka witaj i pisz jak znosisz ciążę?

A tak jeszcze wspomnę, że dziś miałam błyskawiczne usg (tak tylko gin chciała zerknąć) i Maks jest ułożony prawidłowo. Kopie ten mój robaczek niemiłosiernie, i do dziś myślałam, że to cudowne uczucie i nic nie zmieni mojego zdania. Teraz właśnie oberwałam tak, że nie mogłam się powstrzymać od brzydkich wyrazów:-D.

dwa wątki nadrobiłam, GADUŁY WSTRĘTNE:-p ;-) :-D
bryka malucha stoi już w pokoju:tak:
Blanes chyba pójdę w twoje ślady i spiszę, co mi jest potrzebne, bo inaczej nie kupię nic do czerwca:baffled:
efilo ode mnie pozdrów smoka;-)

Witam serdecznie z rana czerwcoweczki:-) .
Ja chyba bede musiala niebawem zerknac na inne watki - np. poprzypominac sobie co do torby do szpitala i sprawdzic co jeszcze dokupic do pokoju malenstwa :-)
Milego dnia zycze.

Dzieńdoberek :-)
I to by było na tyle jeśli chodzi o mój optymizm na dziś... ;-) Zasnęłam koło 2 a obudziłam się równo o 5. I koniec spania. I jeszcze nie zdjęłam soczewek na noc (pierwszy raz w życiu :eek: ) i teraz czekam aż mi oczka wypłyną :baffled:
To ponarzekałam...
Wczoraj zaliczyliśmy 4-godzinne spotkanie z wykonawcą... Podjęliśmy jakieś 1000 decyzji i chyba nie jestem zadowolona z przynajmniej jednej z nich - dość poważanej. Jak myślicie, przy wysokości ok. 255cm niezbyt szerokiego ani długiego przedpokoju zrobienie podwieszanego sufitu "zawali" go nam na głowę :confused: Cholera, nic już nie wiem...

reklama
Lepiej późno niź wcale - TO FAKT :)
I dobrze, bo jak czytam, że już prawie wszystko zakupiłyście dla maleństw - to działa na mnie mobilizująco ! Do tej pory kończyło się na zastanawianiu co jest, co będzie Nam potrzebne - ale widzę, że juz najwyższa pora na realizację !! :)
Pora wydrukować moje listy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry