reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ania,Jola ale wy twardzielki jesteście. Podziwiam was z tą chęcią do pracy. Ja już jakiś czas się nie "przemęczam" i chodzę sobie do pracy tak troszkę w kratkę (na szczęście prowadzę własne "conieco"), ale jutro jadę na wizytę i poproszę już gina o L4. Tym bardziej, że sam miesiąc temu pytał mnie, czy jeszcze nie chcę :tak: :tak: :tak: . Fajny gość :)
Ale piękna pogoda, ech, aż chce się żyć ;-) . Zaraz idę spacerować.

reklama
Dorotko gratuluję 7 okienka no i widzę na suwaczku że okrągłe 200 dni od "tak" minęło - jednym słowem świętujesz dzisiaj !

A ja się przeziębiłam :sick:

Gratuluję siódmego okienka!!!

Asylan a dziękuję :-) U mie zęby to drażliwy temat, 2 lata temu miałam remont generalny - w tym kanałowe w chyba 5 czy 6 (trwało to ponad pół roku) i od tamtej pory unikałam dentysty jak ognia (mądre, nie? ;-)). Dlatego tak strasznie się cieszę, że nic nowego nie wykwitło...

Szopka a gdzieś Ty się przeziębiła bidulko? Chociaż, pogoda zdradliwa - niby słonko, niby ciepło a w cieniu i na wietrze aż mnie kości wczoraj bolały...

Ale teraz spod kołderki pięknie świat wygląda :-)

Jako że dzisiaj miałam wolne - plaża zaliczona. :-)
A ostatnie USG pokazało, że moje dziewczyny nadal nie są ułożone główkami na dół... :sick: Trochę się boję cc.

Witaminko jeszcze mogą się przekręcić - nie martw się :-)
Ale wiesz, myślałam że teraz przy bliźniakach cc jest "z automatu". Siostra koleżanki ma bliźniaczki i chyba nawet mowy nie było o naturalnym...

reklama
Dorotko - wielkie gratki:tak:

Truskawki... mniam... zjadłabym chętnie. Ostatnio kupiłam sobie dwie paczuszki i musiałam wyrzucić bo smakowały jakimś wstrętnym chemicznym specyfikiem :wściekła/y:

Moje dziecię też nie ma zamiru robić za nietoperza - jak na razie siedzi sobie pupą w dół. Zobaczymy co się okaże na usg w 30 tc. :confused:

Plaży Wam strasznie zazdroszczę. Wybieram się na weekend majowy. Mam nadzieję że to ponad tysiąc km mi nie zaszkodzi :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry