reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
A mnie w weekend majowy marzy się wyjazd do Krakowa. Mieszka tam od niedawna moja siostra i już mnie kilka razy zapraszała. Może uda mi się namówić M.
A w pracy chcą zorganizować wycieczkę w pierwszy tydzień wakacji :zawstydzona/y: ale mi żal, chociaż dyr powiedział, że dla mnie jest promocja i dziecko jedzie gratis, a koleżanka zdeklarowała się, że jakby co to może odebrać poród :-D

Ja też zaczynam się trochę bać tego obrócenia. Na USG w 28 tygodniu Mała jeszcze nie była przekręcona i po sposobie kopania wydaje mi się że nadal nie jest.:-(

hej hej, jestem!!! miałam i kupiłam, ale nie miałam za bardzo czasu ani siły na kompa:sick: przedwczoraj wieczorem kupiliśmy, wczoraj myliśmy brykę i padłam, teraz załatwiam formalności, bo na święta chcemy jechać do Niemiec. zaraz zmykam do taty, po kolejną brykę - odebrać kabrio naszej dzidzi:tak: więc poczytam wieczorkiem, co wyprodukowałyście (a trochę tego mam - 3 dni; nawijacie, jakby za to płacili:szok: :-D więc pewnie mi jeszcze zostanie lektura na kolejne dni)

Kachasek - gratulacje z okazji udanej transakcji!!! Co by się dobrze jeździło :tak:

Do Krakowa to ja uwielbiam jeździć. Choć mamy dość daleko. Będę jutro. Mogę pozdrowić Wawel od Ciebie Jolu.

Dzagud - lekarz mi powiedział że do 32 tc w ogóle nie ma znaczenia jak leży dzidzia. Zresztą... mojej koleżance synek obrócił się pupą w dół w 38 tygodniu.

Dzagud mam nadzieje ze malenstwo samo sie obruci
a ja mecze sie z zainstalowaniem programu zeby przesłac zdjecia z komórki na kompa i cos popierdoliłam ,musze kogos poprosic o pomoc w koncu wkleje swoje brzutki:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry